Wednesday, March 14, 2007

31 Minggu...dah nak masuk 32 minggu...

pregnancy

7 comments:

yus said...

waah..mesti puteri bertambah tak sabar menanti kelahirannya kan...semoga semuanya selamat yer kak puteri...

PuteriSatu said...

yus : itu la....klu ikutkan memang tak sabar....tak sabar nak tengok baby...nak dukung..nak peluk..nak gomol2....hubby akak pun sama...tak sabar....tapi lum waktunya lagi kan..waktu nya akan sampai gak....berdebar ada..risau ada..memacam rasa nih....doakan semoaga akak dipermudahkan ya...baby sihat dan sempurna ya....

happyirfa said...

hai kak puteri..
lama tak dgr citer.harap akak sihat dan ceria selalu.

pB said...

ramai sungguh blogger yang akan jadi ibu atau ayah tahun ni...

dah scan ke ?
Lelaki?
Perempuan..??

@Mama Adam Mukhriz said...

alamak nak teka2 lagi ker??biarlah rahsia lagi ker?? ooo baby nak buat surprise yer ...apa citer check-up??babynya position dah ke bwh?? moga dipermudahkan k ..jgn lupa update gmbr vogue... dok tayang perut jer..muka mommies2 yg preggy nie lag comei tau ...

PuteriSatu said...

irfa : ada...akak ada ni...tima kasih doakan akak..

pb : itu la pasal....dah scan ri tu..tak nampak aar..nak wat surprise kot

mama adam : dah try ppost entry..tapi tak leh publish..naper ntah...nanti2 la tayang muka tomei kita ni...wekeke...

yun said...

dah nak due dah kak ek? moga akak n baby selamat nanti. moga akak mudah nk bersalin. tak sabar nk ucapkan selamat datang pd org baru tu :-)