Thursday, April 12, 2007

Bantal Kekabu Baby Baik Mama...



Taaaaaraaaaaaa...ni bantal kekabu baby yang mak aku buat...lawa tak...? Sarung dia dah siap...tapi dia punya sarung tilam lum siap....nanti aku snap...aku dload kat sini ya....tomei kan....

5 comments:

happyirfa said...

bertuah anak akak nanti.semua benda berkaitan dia,mak dia buh dlm blog.betul2 sayang nih.
sapa x sayang anak ye kak..
dia mesti terharu bila dah pandai baca blog akak nanti..

Hanisumayyah said...

Sungguh rapi persiapan..maklumlah happy nak dapat anak baik mama yang pertama...saya harap selamat bersalin dan mama dan baby sihat...

Mummy Rizq said...

erm... baby mesti proud bila dapat tau mama dia buat macam macam nak sambut dia kan... semoga semuanya selamat.......!!

razlizahazleen said...

tengok barang2 baby baik puteri1, saya pun excited..buatkan saya satu bantal kekabu..hehehe

PuteriSatu said...

irfa : anak dik...lum keluar..kasih sayang tu dah ada...kan...

hani : rapi tu takla rapi mana pun...tapi..takat mana yang mampu je la...

mummy rizq :insyaallah seme selamat berkat doa kengkawan semua...

raz : wekeekkk..ya ke excited...nanti tiba masa raz nanti ...raz akan rasa...apa yang akak rasa....nak bantal kekabu...kena order la dulu...muehehehe...