Monday, April 09, 2007

Barang Baby Baik Mama...







Sekarang dah 8 bulan...so far...masih ada lagi barang-barang baby baik mama ni yang masih mama lum beli....tak per la ya sayang...masih ada sebulan lebih lagi untuk buat last preparation...mama harap...sebelum habis bulan April ni...semuanya lengkap untuk kedatangan orang baru yang mama dan papa tunggu-tunggu...

13 comments:

yus said...

waah..semua brg dah ready nampak..bagus, bagus. Anak pertama kita mmg excited nak beli brg untuk baby, masuk second dan third nanti, separuh recycle dari yg sulung punya, lebih2 lagi kalau anak rapat2 mcm yus..hihi

PuteriSatu said...

yus : itu ler pasal...lagipun...kita ni sorang anak sedara pun tak de...memang tak de satu barang baby pun...nak tak nak memang kena beli gak...klu rapat2 guna je wat per nak membazir ya tak...baju2 baby plak pakai kejap dah tak muat kan..baby kan cepat membesar....

zz said...

amboiii..ready dhhh...

kakLuna said...

untungnya baby...sayang betul mama baby pd baby nih...

insyaAllah baby keluar selamat dan jadi anak yang solehah

lempoyak said...

wah semua dh get ready, tgu nk meletop je eh... wat ever pun hope ko n baby selamat. buat masa ni byk2 kan berehat,tenang kan fikiran n kmpl kan tenaga menanti detik dan masa bersalin nnt.

PuteriSatu said...

zz : get ready...! mueheheh...

luna : insyaallah ...harap jadi anak yang soleh dan solehah...anak weh..sapa tak sayang...

lempoyak : ya ke...ko kasi aku tip ke apa2 ke...nak mudah beranak nih....

happyirfa said...

mak aih sakan akak shopping brg baby.irfa masa anak pertama dulupun x sebanyak akak shopping.
katil baby sampai anak 2 pun tak pernah beli.adik dulu beli baju 3 pasang jer yg lain pakai kakak punya.sib baik takde renda2.he he

yun said...

kak, nanti jgn lupa letak 'yasin' kat bwh bantal baby ye :-)

KLMari said...

Ha apa lagi! SOGO tengah ada baby fair tuh...serbu beb !!! hehehe...biasalah first baby. After this akan turun menurunlah. Myself pun baru je settle rewash all the baby stuff from my two girls and my sister's kids. Bape kali round cuci daaa baru settle semua...Esok baru nak pi serbu barang baby yang mana tak lengkap lagi....Jangan lupa kemas beg aaaa !!!! Have fun and take care, puteri !!!

cik pudica said...

bestnyer shopping brg2 baby..

umeboshi said...

best tgk brg2 baby tu. mmg best time shopping brg2 baby.dok la m'bayangkan baby tu nanti akan guna brg2 tu.meriah dan bahagia je rasa nye. insya-ALLAH selamat2 aje ye Puteri1..

13may said...

selamat selamat:)

angah said...

Masa anak pertama dulu memang banyak barang yang dibeli. Ni dah masuk anak kedua beli mana tak cukup je.

Selamat bersalin :)