Thursday, September 13, 2007

Macam-Macam Cerita...

Alhamdulillah hari ni hari pertama kita berpuasa...bersamaan dengan 1 Ramadhan...Mama Aqilah nak ucapkan Selamat Menyambut Ramadhan pada semua blogger yang sudi menjengok blog Mama Aqilah nih...mana yang terkasar bahasa...Mama Aqilah meminta sejuta ampun dan maaf...yang kurang datangnya dari diri sendiri dan yang terbaik itu datangnya dari Allah s.w.t.

Dah berapa hari tak updated...Ahad baru ni beli stroller Aqilah...stroller dulu cam dah tak berapa sesuai untuk Aqilah...so papa dia belikan Aqilah Stroller baru...nampak sporty sikit...

TARRAAAAA

NI GAMBAR STROLLER BARU AQILAH...

dan semalam alhamdulillah...buat pertama kalinya Aqilah dah meniarap..kebetulan kelmarin 11 September genap usia Aqilah 4 bulan...rupanya Aqilah nak tunggu genap 4 bulan baru nak tunjuk skil niarap...gambar niarap tak sempat snap...muahahah...gambar Aqilah genap 4 bulan je yg ada...dah besar baby mama...mama doa...Aqilah akan membesar dengan sihat..bijak..pandai...dan menjadi anak yang solehah ya sayang...

INI LA PELENGKAP KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA KAMI...ALHAMDULILLAH...

7 comments:

Abang Long said...

Salam hormat dan Salam Ramadhan buat puteri1. Semoga ceria sewaktu berpuasa bersama keluarga. Abang Long dah tak gunakan lagi kereta tolak tu, lagipun anak ke 5 dah boleh main bola dengan ayahnya... hehehehe

PuteriSatu said...

abang long : ya ke..muahahaha....guna untuk cucu nanti kot kan abang long...

nelly berry said...

Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak.

Juadah ape ari ni?
:D

PuteriSatu said...

nelly berry : semalam kita beli je...hari ni nak masakla...beli tak ceeedaappp....dahla mahal..tak cedap lak tuh..muahaha

yun said...

tahniah atas perkembangan terbaru baby aqilah
seronok dpt tau dia dah bleh meniarap
lepas ni tunggu dia merangkak plak yer

miss_tree said...

Aqilah puasa tak?
hehehehhehehehe..

Selamat berpuasa kepada mama Aqilah sekeluarga..

mommyA said...

kat put,

selamat berpuasa dari kami sefamily :)