Monday, September 10, 2007

Serupa Tak? My Favourate Picture...


KORANG TENGOK SERUPA TAK?


NI GAMBAR PEBERET NIH...3 BERANAK NIH...

ATAS NI 2 GAMBAR PEBERET...

Ada orang kata...Aqilah sebijik rupa papa dia....diorang kata...Aqilah copypaste muka papa diala...ada yang kata Aqilah fotostat rupa papa dia la...memacam..tapi adala seorang dua yang kata rupa Aqilah cam rupa aku....apapun setiap pandangan berbeza kan... masing-masing punya pandangan...mata lain-lain...
kat atas tu aku gandingkan gambar Yon masa umur 3 bulan ++ dengan gambar Aqilah 3 bulan...serupa tak korang tengok? Act...Yon ni masa kecik cam baby girl pun ye gak...muahahahha...klu Yon tahu aku enterpreme kan gambar dia mesti dia bising...huhuhuuu...`ampun bang...sayang mintak mahapler...tak mintak permision abang tempek gambar nih...ampunkan sayang..ampun...muehehehhe...'

24 comments:

zamdee said...

takpe, ko try lagi skali utk next baby.. mesti kuar muka ko :D

jgn putus asa, usaha tanda kejayaan.. chaiyok chaiyokkkkkk :p

PuteriSatu said...

zam : muahahah...ko kasi semangat eh...aku tunggu wife hang nanti peknen..baru aku fikir untuk sorang lagi ye...tapi ada baby ni memang best...orang kata...betul la anak tu memang pengikat kasih sayang...lagipun...melahirkan zuriat kan adalah salah satu tujuan perkahwinan...muehehhe...

KLMari said...

wah..memang cop beso anak babah dia nih....tapi penah dengar orang tua tua ckp baguihlah kalau anak pompuan ikut muka ayah and anak lelaki ikut muka mak..apsal ek? ada tak blogger yang tau sebab musabab kata kata orang orang tu ek?

PuteriSatu said...

klmari : tuhla pasal...jumpa member je..seme kata..budak nih copypaste muka bapaknye...muka hang langsung tak dak!...muahahaha... orang kata anak pompuan ikut muka bapak dan anak lelaki ikut muka mak...sejuk.. tak tahu la sejauh mana....kata orang tua la...ya ke tak..wallahualam...apa pun rupa anak kita...yang pasti...anak itu pengikat kasih sayang...dan anugerah yang tak de nilainye...

aZeeMaH said...

cam photostate....heheheh....sama glos

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

ler..aku ingat tu gambo hang ms kecik..upernyer papa dia erkk..haah laa..ader iras2..baguis laa..ikut papa..sejukkk...x la nk bercakaran je nanti...ekekekeke...

yun said...

mmg potostat papa dia
sbijikkkk

Sastri said...

uih... sejibik tu... :D

err.. nak tanya la, tadi kita cuba masuk blog akak yang luahanku tu, tapi kosong jer... nape ek?

PuteriSatu said...

azeemah :tuhla pasal...photostat ek...

zu :insyaallah harap2 biarlah rumahtangga kami aman bahagia sehingga akhir hayat kan...doa untuk kita semua gak...

yun : sebijik eh,,bukan dua...

sastri ; sejibik ...muahahha..

aá..blog tu mang tak de apa...saje wat gempak...boleh..? wekekek....nanti akak delete ye...

miss_tree said...

Kalau ikut gambar tu mmg nampak mcm more to ayahandanya..
Tp betul bagai di kata..
Next baby biar mcm muka akak pulak.
Hehehehehehehehe..

Apapun, Aqilah cumelllllllllll.

PuteriSatu said...

mistree : Aqilah mang comel la...tapi ikut papa dia..tak comel ikut mama dia..muahahaha...

mimie said...

ade la jugak aqilah ikut muka papa dia terutama tang mata , rambut ngan idong . tp bagus pe kalo anak pompuan ikut rupa ayah ni . kata org tua2.....sejuk budaknye . begitu gak la kalo anak lelaki ikot rupa mak . tp aiman ikut rupa ayah dia plak . jelessssss tol !

HAnA-Ni-Mo-Nai said...

wow..mmg sama lahhhhhh!!!!!

PuteriSatu said...

mimie : orang kata cam tu kan....apa pun alhamdulillah..janji anak sihat....

PuteriSatu said...

watashi : aá..memang sama!

kasihlatifah78 said...

muehehehh...yg tak tahan..tang idung tu mmg sebijik mcm papa dia...sepesen jer gambor tuh...

PuteriSatu said...

kasihlatifah : huhuuhuuu...anak papa...! tak lari....!

nelly berry said...

takpe...anak ppuan sejuk kalo ikut ghupe ayahandanya.

PuteriSatu said...

nely beri : itu la pasal....tak per...tak kecik hati pun...

Yatie said...

mmg sejibik ikut yon laaa .. takpe, dah beso karang berubah le tuh karang ..

apa2 pun aku nak ucapkan salam ramadhan kat ko and sefamily la ye... selamat berpuasa dan menambahkan ibadah di bulan mulia ini.. and minta maaf la ek jika ada kesalahan or kesalahan yg dibuat sepanjang persahabatan di alam maya ini. Amin.

PuteriSatu said...

yatie : muahahaha...aku pun sama Tie...minta maaf ye...mana terkasar bahasa tuh....thanks for everything...balik malaysia tak raya ni ko?

Leeds Al-Malique said...

hai kak!! tima kasih singgah blog leed hehe...

a ah laa aqilah mmg muka ayah dia..

sama mcm lee, sebijik muka abah..and mmg org kata anak pempuan sulung yg ikut muka ayah mmg 'cool'. hehe

PuteriSatu said...

leed : ya ke..alhamdulillah....

s * h * i * m * a * h * z said...

sebijik muka papa die.. huh