Wednesday, January 16, 2008

sErUpA kAn.....?

Dah lama teringin sangat nak letak gambar si comelnya Annisa ni kat sebelah gambar Aqilah...so ri ni dah mintak permision mamanya Annisa...aku pun try la letakkan si comel ni sebelah menyebelah...ntah kenapa...bila aku visit je blog Zaimah ni...mesti rasa rindu kat Aqilah membuak-buak...hahahha..sebab si Annisa tu...aku rasa...mirip sangat si Aqilah...nama pun sama start huruf `A'...Tak tahan tul aar tengok muka si Annisa ni..lebih-lebih lagi mama dia asyik dok tocang satu jerr...aduhai..sebijikla Aqilah...apa pendapat korang...korang rasa serupa tak..?

Image Hosting by PictureTrail.com

Kiranya mama Aqilah dah tak de keje dah ni....huhuhuhu....Nisa..auntie pinjam gambar Nisa ye sayang....

29 comments:

viruspadu said...

eh mana satu anak mama ni...

mama annisa pun dah koinpiuss...

sgt cute tauuuuuuuuu

rajin la akak ni... hehehe... rasa mcm nak copy paste masuk blog sy jer hehehe

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

ehh...sijibik laaa...nk..nk..tang dagu n idunggg...cam kembo plakkk...leh la hang wek annissa ank angkat...hehehhee..
kembo lain mak lain bpak nih...tp mmg ader iras laa...

LILY SAFIYYA said...

EEIII..COMEYYY

mmg serupa laa...aqilah dan nisa dah jumpa 1 antara 7org yg berwajah sama dgn mereka kt dunia ni kann...

Leeds Al-Malique said...

eyhh serius sama! kening, bentuk mata,idung, mulut.. :D

comel betul!

zino said...

comel nya dia hehe

...$weE+ 666... said...

mmg mcm kembar la! setuju sesangat! ada iras... comel btol dedua pon... tapi saya teka belah kiri aqilah dan kanan annisa kan? btol tak? hehehe...

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

ehhhhhhhhhhh!!!!!!!!!
betul la akak...samalah...
sekali pandang cam orang yang sama je..
annisa aqilah..
anak watashi nnt???
aaa..aaa apa ekk..

aaarash!
confirm!
ahaksss

tulip said...

2 2 sama comel...

PuteriSatu said...

Mah - hahhahaha...mama nisa dah konpius...haru ni...

copyla...no hal...

zu - tuhla pasal...tingin gak nak wat anak angkat..tapi lum buat permohonan kat mama & papanya lagi...hahahha..

mama lily - tuhla pasal...dah jumpa sorang kan...

leeds - sama ye leeds...tuh aar...mang iras budak berdua nih...

zino - memang comel...

sweet - yaaa betul! pandai sweet...

watashi - hahaha.... arash eh...? best nama tuh..

tulip - dengan mama-mama dia pun comel kan..hahhaha...

mama ranggie said...

memang nampak seiras lah...

cute sgt...

bile mama aqilah nak pindah n9?

PuteriSatu said...

mr - tuhla...ala mr baru la nak isi borang loan ni ha...terkial2 lagi nih...

nanonano said...

ha ahh kn?
sejibik,
ishk..
mushkil ni,
kekeke :p

PuteriSatu said...

nano - tuh aar..sejibik ke sebijik tak tahu aar ni budak dua orang nih...

Ms_MER said...

sama x serupa mak bapak hehe. Pasni carik lagik 5 org muka camni..

sitilina said...

wah serius samaaaa!!!!

mmg xcam which is which!

bole menyamar ni ckp ada anak kembar ahaks.

umi ameer said...

ha ah laaa.. sebijik ko!

Annisa tu version aqilah besar sket..

better not confuse yourself, kay!

fealize said...

e'eehh...

chop chop...

jap..

mata ku da kompius ni..

mana 1 aqilah, mana 1 annisa ni...

biru mata hitamku !

PuteriSatu said...

ms mer - tuhla kena cari lagi nih...jejak kasih..hhahaha..

sitilina - hahaha...tuhla..sama tapi tak serupa la...

umi amer - tuhla pasal...nisa tua dalam 2 bulan dari Aqilah...tapi stil sama tahun...

fealize - dah biru dah mata hitam ye...hahahha...kompius ye...

risanur said...

tak sangka kan muka aqilah sama dgn nisa...puteri1 kenala wat perjumpaan sesama mereka...boleh jadi adik beradik kembar lain mak bapak...

angah said...

betul la... macam kembar...

PuteriSatu said...

risanur - tuh aar...sedang diusahakan untuk buat perjumpaan tuh...tak gitu Mah..?

angah - cam kembar ye..tuhla pasal..

Eida said...

sonoknya dapat baby girl kan? baju comey2...

anak kiter lelaki, baru jer lepas besday.

Abang Long said...

Bagaimana, kalau satu hari nanti dapat anak kembar ?

Ceera said...

eh eh, cam sama la... pinjam aqilah la, dah taknak nisa, huhu~

PuteriSatu said...

eida - oh ya...hepy belated besday untuk hero eida tu ye....

abang long - eemmm...mesti aar best kot...sebab beranak sekali dapat 2 terus...

ceera - nak pinjam eh...pinjam ngan mama2 dia sekali leh tak..? huhuhuu...

Mak Su said...

mcm seghuper ler muka dorang berdua tu

PuteriSatu said...

tuh aar mak su....sama tak serupa..lain mak lain bapak maksu...huhuhuhuu

mimie said...

ermmm...mmg ade ghupa kak . tp mimie rasa muka qilah bulat + lebar sikit dari muka annisa . ape pun menantu aunty tatap cun ....

PuteriSatu said...

miemie - muahahahha...tuhla pasal...menantu tetap cun yee....chaiyok...chaiyok....