Monday, February 25, 2008

Chargernya Camera...

Alhamdulillah...tadi dah beli charger kamera...lepas ni..bolehla snap gambar Aqilah kan...ada yang dah windu-windu kat Aqilah kan...huhuhuu....Charger ni...aku main beli je...janji kamera aku ni leh menyala...boleh? klu Yon tahu aku beli charger tanpa merujuk kepada dia....mesti dia bebel2kan aku...ampun ya bang..dah tak sanggup tak de kamera..cukupla 4 hari tu tak de kamera....padahal aku bukanla rajin sangat snap gambar nih...tapi time datang rajinnya..segala mala aku snap....kekadang Yon kata....sikit2 nak bergambar...sikit2 nak bergambar...eeii tak rimas ke...aku jawab....taaaaaaaaakkk....huhuhuuuu....

Photobucket
INI YANG ROSAK...

Photobucket
INI YANG AKU BARU BELI...baterinya dah tak de..sebab dah masukkan dalam camera...tak dapat nak snap..lenkali je k...entah brand apa aku tak tahu..cap ayam kot...sebab tu murah RM45.00 jek!

Kira bolehla ye....janji menyala....

p/s - sebenarnya mama aqilah dah kemaruk sebab dah lama tak dload gambar yang baru diambil...huhuhuuu...

18 comments:

kirana said...

salam kak putri ..comeinya aqilah!
ni fp saye

http://kedmel.fotopages.com

nanonano said...

ececceehhhhh,
bertimbun la gmbar aqilah nanti,
muntah la mamanye nk upload anti,
huhuhuh :p

PuteriSatu said...

kirana - ok thanks...

nano - tuhla...mamanya muntah...orang tengok pun muntah...wekekke...

angah said...

gunala kamera yang terus charge ekekeke...

Melambak la gambar aqilah nanti ya... takper auntie angah buleh tengok jugak.

Mommy Lily said...

lepas ni masukkan gambar aqilah byk2 ye...jaga aqilah baik2 skrg musim demam, lily pon tgh ngamuk sbb batuk tk selesa nk tido tu

*SiRibenMerah said...

yeay yeay.. pasneh upload pic aqilah yek..hiksss..=)

LayarLara Legendary Of Journey said...

Semalam petang ko kata ko load gambo kan?? Jadi gambo charger yang ko loadkan ropenye... hampeh tul ko ni.. aku ingat ko load gambo si qilah...

PuteriSatu said...

angah - nak kasi auntie angah tengok la ni..

mumy lily - tuhla pasal..aqilah pun baru baik selsema tuh...

siribenmerah - huhuhu...tunggu yek..

layarlara - la hai...ko jadi tipah tertipu yek..cian ko...

Aleeya said...

wah glamer charger tu masok blog ...:))

PuteriSatu said...

aleeya - huhhuhuhu...glamer dari aqilah charger tu kan..tak leh jadi tul.....

mama ranggie said...

dah nama bloggers kan...kalo x snap pict,x sah namanya...

PuteriSatu said...

MR - itu la pasal....yon selalu bising...itu pun nak ambik gambar..bengang je....huhuhu..

Lily.Lulu. said...

haa a.. pas nih tangkap gambar banyak2 tau mama aqilah ..

:)

PuteriSatu said...

lily lulu - tuhla...nanti kita tempek gambar aqilah banyak2 k..gambar mama dia tak payahla...huhuh...

NONIE said...

janji dapat amik gambo ye tak??huhu

PuteriSatu said...

nonie - tuhla pasal..janji boleh snap kan..???

kasihlatifah78 said...

card reader kan ada.... kalo ada gambar nak upload, bateri tak de transfer guna card reader jer ..

PuteriSatu said...

kasihlatifah - masalahnya..nak on kamera untuk snap gambar pun tak leh...wekekek...