Thursday, February 21, 2008

Keluarganya Aqilah...

Act...ni masa wedding Cik Ngah Aqilah...Mama ngan Papa Aqilah pun tumpang sekakilah berposing kan...act..segan nak berposing ni..sebab Mama Aqilah ni...dah makin tembam...eeiii segannya nak bergambar....tapi...klu tak bergambar nanti terkilan plak...dah tak de wedding2 dah lagi kat umah ni nanti..sebab mama Aqilah pun cuma ada dua beradik je...huhuhu..walupun cd nya photographer tak beri lagi..tapi sebab dah lambat sangat...nanti citer dah basi..gambar pun dah expired...so dengan kekreativiti Mama Aqilah (Dok Snap Balik Gambar yang dah ada...huhuhu...sebab tu gambarnya blur....) so...ini lah hasilnya gambar yang blur...gambar 3 beranak...muka pun berminyak2...sebab dok layan tetamu tengah2 panas...tak sempat nak touch up....

Photobucket

Ini plak gambar mama aqilah..papa aqilah...aqilah...huhuuhu

Photobucket

Inilah Keluarga Baru Kami...ada 6 orang jer...

Photobucket

Ini gambar tetiba je si kerol(photographer) tu suh berposing..ntah apa2 je gambar ni...

p.s - Abaikan gambar yang blur itu ye...

22 comments:

umi ameer said...

ayo puteri, mana ada blur, lawa je kita tengok..
nampak beza muka pengantin dengan muka orang tak pengantin dah.. hi hii..

IdaShah said...

aqilah ikat rambut tocang...comel nyer!

fealize_eleanoer said...

mari berposing !

PuteriSatu said...

umi ameer - muahahahha...muka pengantin ngan muka orang tak pengantin...sabar jekla....eh klu kita make up lagi lawa pada tu tau..itu natural beauty tu..tak mekap langsung tu....pucat lesi...

idashah - tomei cam mama dia gak..wekekekek...

fe - mari sesama kita berposing...

nasazfrog... said...

hai mama lama tak nampak... hijau lagi u..

*SiRibenMerah said...

salam akak..
Bahagia nye tengok family Aqilah neh.. erkk, baby akak neh cam familiar la..hurmm??

PuteriSatu said...

nasa - ada...cuti lama...ijau ni sejuk sikit mata memandang kan...

siribin merah - alhamdulillah..bila dah kawin macam ni lah..ape pun alhamdulillah dengan segala nikmatnya....

penah tengok baby akak? kat ner? kat tv ke..? huhuhhu

happyirfa said...

SALAM KAK..
alahai come gak tema kaler ijau. jgn risau..dr 6 org ,jadikan dia berorang2.i mean,akak dan kak rm boleh beranak ramai2 bg besar keluarga akak..he he

Aleeya said...

wahhh potret keluarga gitteww, nak gak buat tapi tunggu damia besar sket, nak gi studio begambo :))

nanonano said...

ceria jekkkk manjang budak ticit ni tao.
geram !
rase nk picit2 die,
huhuhu :p

PuteriSatu said...

irfa - nak tergelak akak..berorang-orang ye..cam orang-orangan plak huhuuu..

leeya - tuhla..kebetulan akak kawin..so ambik sekali..

nano - budak ticit je..budak besar2 ni tak mo picit kaaa..???? hehehhe...

Mommy Lily said...

happy family...

aqilah ni senyummm manjang...comel la

Lily.Lulu. said...

wah.. semua kehijauan !!
cantik cantik

green apple said...

haa...jumpa balik blog ni..:)

LayarLara Legendary Of Journey said...

i looike green...

KLMari said...

Aduihai.....pandai sungguhlah Aqilah posing...senyum kemain lebar bila tengok kamera ek...Ada bakat semulajadi model budak comel nih....:)

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

aqqilah nie ..pantang nmkp kamera ..sengih senyum manjang ;-)

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

klau dpt sanding skali lg...tentu syokkkannnn...qilah jd flower girl nyerrrr....afif pun leh jd calon pgapit gak...huhuhuhu...

~comei~ said...

besaq bunga tu.. hehe
aqillah comei ar senyum..

*SiRibenMerah said...

owhh..dia penah masok tv ke? ngehehe.. x de la..setelah dibelek dan perati btul2..muka dia cam nisa la..anak kak VP..ngeh ngeh ngeh.. apesal saya baru tau??..aqilah cute bangat..*kish*

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

alahai...aqilah mmg suka gelak ekk skang akak???
suka tgk dia..setengah kids..nampak camera je terus nk nangis la..hape la..

PuteriSatu said...

mummy lili - tengok gak..kekadang diagahpun tak senyum...tengok mood gak...

lili-lulu - kehijauan tu kan mendamaikan...huhuhu..

green aple - sukala green aple nih...

lara - ya ke...hehehe..

klmari - model...??? gulp!!!

diana - kekadang masam gak diana...tengok mood...tapi selalunya dia tak de masalah tengok kamera..agah sikit..sengihla!

zu - sukati hang je nak sanding lagi eh...afif jadi flower guy..leh?

comei - lagi besar lagi lawa...kan..baru jelas nampak kat dalam gambar...

siribenmerah - masuk tv??? huhuhu..tak pernah aar...a'ah...muka Aqilah mirip si nisa anak VP...cam kembar je diorang nih...

watashi - aqilah tak de masalah ngan kamera watashi...ibarat mesra kamera dia nih..huhuhu...