Friday, March 07, 2008

Menapaknya Aqilah...Huhuhu...

Act inilah gambar yang Mama Aqilah nak up.kan semalam...tapi sebab bateri king kong! so hari ni Mama Aqilah cuba sedaya upaya mencuri masa untuk up. gambar ni...

Taaarrrraaaaa....! Menapaknye Aqilah...

PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
Kat atas ni rambut Aqilah tak ingat...bila angin tiup..huhuhu...tu dia...

Kat bawah ni..Mama Aqilah dah tocangkan rambut Aqilah...so sweet...nampak cute jee..
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket

Masa Papa Aqilah bawak Aqilah menapak ni...ya allah..bukan main suka lagi dia...terjerit-jerit...lebih-lebih ada pulak budak-budak depan rumah ni terjerit-jerit nama dia..Aqilah..Aqilah...lagila dia...terlompat-lompat...happy sangat...

p.s ~ abaikan tangan papa Aqilah yang tak lawa ittteeew...huhuhu (Ampun bang...tak de niat nak mengata...huhuhu...)

27 comments:

KLMari said...

Alalalalala...cute nampak gigi bila sengih tuuu....Lepas ni, lari laju laju plak yerr..

PuteriSatu said...

klmari ~ klu lari confirm jadi adegan kejar mengejar..kuch-kuch ho tai hei plak ..huhuhu...

IdaShah said...

pasni bleh main kejar2 dgn mama.amboi ank dara serba pink.sweet!

Ummi Yang Tomey said...

ololoh.. dah berjalan da aQilah..
nnti boleh la jalan2 dgn Musa yerr.. takpun dengan Isa.. huhuhu..

comel sgt muka dia tahan angin tu.. ekekekekek
ala ala iklan syampoo rejoice gitew..

...K.A.M.I... said...

ala.. tomeinye cik aqila ni bertatih... tomei sgt..
baru perasan yg aqilah ni ade iras my 2nd twins la, debab dia pun same.. rambut lebat aqila pun same ngan my twins... tp my twins da 11 bln, kalo ikut due sepatutnye lahir mmg baru baya aqilah je...

Princess Redbloodsnow said...

eeeee...nape mcm muke bby jepunnnnnn jek nehhhhh

so cute aaaaaaa aqilah neh
geramnyer z nengok taw

mintak2 anak z nnti secute gini

nak berjalan bjalan ek

fealize_eleanoer said...

huh...

da jalan ekk..

jeles jeles nih...

camne?

:D

mummysyafie said...

comeii nya aqilah..princess in pink gitew..

Jie said...

baru dapat kaki tu....letih lah nk kejar dia nnt...hehehehe

risanur said...

tahniah aqilah kerana berjaya menapak...pasni boleh la berlari plak..

elly said...

dh berjalan dh anak ko ye...

*SiRibenMerah said...

chewahhh.. da pandai menapak yek..pasneh muleh la mama aqilah cari kasot lawa2 utk aqilah..cube cari kaler merah ke..hijau ke..asyik2 sume nk pakai pink.. pinau je mata I neh..hehehehe =P
>_< *peace*

zino said...

tak lama lagi berlari lah tu..puas le ibu mengejar hehe

Ceera said...

bukan main lagi aqilah ye... suka sangat dia dapat jalan2...

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

ehehehe..bila aqilah lepaskan rambut dia..sungguh sexy
aahahahha

kecik2 dh sexy ni kak...
:)

Shahlina Mustafa said...

alahaiii..comeinya aqilah..rasa nak juai je.heheh

faisal said...

Slm kenalan kak, thanks sudi singgah blog sy ye..:) waaaa, comeinya Aqilah ni..:) bestnya kalau akk dapat rakam guna video tau,hehe..:) kalau dah dapat kaki sok mmg tak menang tanganla akk jawabnye,hehee

PuteriSatu said...

idashah ~ berkejaranla nampaknye lepas nih..

U.Y.T ~ Musa dah Isa...wah..seronok tuh...

kami ~ oh ya ke...diyana dan diyani tu ye...so sweet si kembar tuh..

z ~ tawin cepat-cepat ye dik..insyaallah mesti dapat anak yang comel sebab z pun dah comel sesangat...

PuteriSatu said...

F.E ~ lum pandai jalan pun lagi..baru menapak..kena pegang tuh..

mummyshafie ~ pink tu peberet kaler mama dan anak dia..huhu...

kak jie ~ itu la pasal kak jie..tak tahu la nanti camana...

PuteriSatu said...

risanur ~ baru menapak tuh...berlari nanti..harus ngan mama ngan papa sekali berlari...huuhu..

elly ~ lum ly...baru menapak..kena pegang tuh...

S.R.M ~ pink tu peberet akak ler teacher weh....hehehe..

PuteriSatu said...

zino ~ masakla mama ngan papa dia kan bila berlari nanti...

ceera ~ bab berjalan mang suruh la kat dia..mendepa je tangan mintak bawak...

watashi ~ bahaya ni watashi cekci-cekci nih...heheh..

PuteriSatu said...

shahlina mustafa ~ ha? nak juai? wekekek..

faisal ~ salam gak...guna video eh..selalu gak..tapi kat sini susahla nak upload lama sangat tunggu...sekarang pun dah tak menang tangan dah acai oi...

Aleeya said...

ayo yooooooo pinky..comelnye aqilahhhh

PuteriSatu said...

aleeya ~ aqilah pink..heehhehe

Mummy Rizq said...

aqilah dah big girl... boleh jalan dah yer...

PuteriSatu said...

mar ~ lum boleh jalan lagi..baru menapak2 gitu je..kena pegang lagi tuh....

s * h * i * m * a * h * z said...

yeah.. da jln da.. hehe