Wednesday, March 26, 2008

Datingnya Mama Aqilah dengan Mama Haziq (Shiem)

Tengahari tadi Mama Aqilah dah janji ngan Mama Haziq (Shiem) nak keluar makan...act ni bukan 1st time kitorang jumpa dah 2-3 kali kot...coz masa pregnant dulu pernahla sekali dua jumpa kat klinik tempat we all check up..Mama Ajik tunggu kat tepi jalan...(sory aar shiem klu aku lambat pick up ko tadi eh...) kitorang kuar makan kat Ampang park....Makan KFC...Mama Ajik banjer...KFC orang banjer ni cedap dia lain macam cikit sebenarnya...huhuu...


Nak dijadikan citer...time nak ambik gambar batery kamera kong..haru tul..mang nasib tak baik...(Shiem...agaknye nak tunggu bergambor ngan kamera hang gakla rasa...kamera canggih hang tuh....heheheh) ni je gambar yang kitorang dapat snap tadi..sian aku ngan shiem kan...

Photobucket

Lain kali kita jumpa lagi ye Shiem...

p/s ~ Shiem...muka ko memang licin betullah shiem...gebu je pipi ko...ko pakai pencuci muka ape weh..? dermalogica ke ape..? kalah artis kulit muka ko tu..halus mulus je....(Ini bukan bodek sebab ko banjer aku tau...tapi ikhlas dari hati nurani aku....hehehhe..)

12 comments:

sHIEMz said...

wah..cepat betul mama aqilah nie update yek..hehehe...
klakar betul tau td... aku punya excited nak bergamba berdua. Bat malu jer kat cina tue bateri kamera kong... hahahaha....
xpe, nxt time kiter kuar g photoshot kat mana2 bila2 yek... tq yek sis sebab bagik adiah utk ajik nie... i like! :D

PuteriSatu said...

shiemz ~ itu la pasal...haru tul kan...yer-yer je nak bergambar berdua tadi...nasib memang tak menyebelahi kita tul ri ni...huhuhu...

Ok nanti photoshot ngan kamera canggih hang tu ye...edit lelawa gambar aku ngan Qilah ye...ko kena edit lelawa sebab bakal menantu ko kan...? wekekeke...

Ala hadiah tak seberapa shiem...tanda ingatan aku kat ajik...

oli_ole said...

bila pula turn kita nak dating????
hehehehe

PuteriSatu said...

oli_ole ~ itula pasal...insyaallah...ada peluang kita mesti jumpa..akak pun tingin sangat nak jumpa asha yang cukupla comel dan julita itttewww....nanti kita set date ye oli...

sHIEMz said...

Haha... harusss...insyaAllah semoga kiter dapat bertemu lagik + berphotoshot skali yek...

puteri, hang nie mang byk cakap gak ek.... cepat la menantu aku cakap nnt... hehhehe

nanonano said...

akak..
meh ar turun ktn jupe sayep,
tp akak ar lanje sayep yep..
hihihi..

PuteriSatu said...

shiemz ~ Harus tu....aku peramah kan...? bukan banyak cakap aaar..tapi peramah ok...heheheh...

PuteriSatu said...

nano ~ insyaallah nanti akak turun Kuantan...alahai takat banjer budak Nano ni apela sangat...badan cekeding je...boleh sesangat...tunggu ye...akak mang plan nak ke kuantan...

kirana said...

wat le mommies gathering :)

cm penah nampk lah muka kwn akak tu
tp di mana ya ...

PuteriSatu said...

kirana ~ harus satu hari nanti kita buat kan..untuk kawan blog kan..mesti seronok kan...nantila kita plan...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

amboi..amboi..pi ampang park x ajak kite pungg...ermmm..qilah ader skali ke td....uwaa....nk mkn kfc shiem banjerr gak nihhhh....

PuteriSatu said...

zu ~ hahaha..aku lupa hang keje area tuh..klu tak leh sesama kuar yek....sowey..