Friday, March 21, 2008

Gambarnya Time Sesoping...

PhotobucketPhotobucket
Papa Aqilah je yang boleh handle Aqilah..bila Aqilah menakal...terjerit-jerit dia dok dalam troly tu..kat Carefour tu dengar suara dia je...haru tul dak Aqilah nih....Mama Aqilah tengah pilih barang...lalalalala...bestnya soping....

PhotobucketPhotobucket
"Aqilah jangan main planta tu ye...." Apa yang kita kata jangan..yang tu la dia nak buat....

PhotobucketPhotobucket
menunggu Papa Aqilah pi ambik kereta....tak laratla bang nak jalan..jauh...penat...nanti kena panas....sian Aqilah....papa dia kata...ok...sayang ngan baby tunggu sini....best....tunggu pun tak pe..janji tak jalan jauh...huhuhu...(teruk ke mama Aqilah....?? taaakkk....)

PhotobucketPhotobucket
Ha..tengok gambar sebelah kanan ni...tu dia..dalam keta dia start menakal balik...habis seme isi perut wallet mama Aqilah dikeluarkan...Aqilah memang suka wallet! pelik tul....

25 comments:

Aleeya said...

wah aqilah pandai shopping ekk..pandai pilih barang hehehe

PuteriSatu said...

leeya ~ sekarang dia dah pandai cakap..nak..nak..nak...seme benda dia kata nak...sabar jekla...

ladys said...

Hehehe...elok aje dia duduk dlm trolley eh...siap lah nanti bila besar sikit dia nak berlari kat bawah plak...lagi fenini... :D

zino said...

kena tolak dua troley soping ni.. satu khas utk baby hehe

s * h * i * m * a * h * z said...

ske wallet? ske shopping tu... haaa.. tu warisan dr mama dia la tu.. hehehe

green apple said...

sopan je aku tgk dak aqilah ni, elok je terletak lam troli.

lindosh said...

geram la ngan aqilah nehhh

viruspadu said...

kenapa ek dia suka wallet hehehe

pasal kaler pink kot

*SiRibenMerah said...

hahaha..
nakal nye aqilah neh..
geramm nye..
amboi, check wallet mama ade byk duit ke x kot..
ade la tuh nk minta mama dia belikan ape2..
bijak..bijakk..=P

Mommy Lily said...

oo aqilah la yg memilih brg2 dapur ee kak..? hehehe...

semakin bijak kan seronok nengok aqilah ni, kita selalu bandingkan dgn lily...aqilah ni macam kita punya model la..

PuteriSatu said...

kak lady ~ kekadang je elok kak..kekadang dia lentik-lentikkan badan dia nak kuar...

zino ~ 2 troley? 1 troley yon tolak..satu troley lagi, sapa tolak? yon gak tolak eh..? huhuhu..

shimahz ~ hahahah..yerla agaknye tuh...

PuteriSatu said...

green Aple ~ huhuhu..ya ke..? tuhla..harap-harap sopanla sampai dewasa nanti ye...

lindosh ~ aqilah pun geram ngan akak lind dia...hehhe..

V.P ~ ya betullll...

PuteriSatu said...

S.R.M ~ ya allah memang suka betul dia dengan wallet...main kad-kad tu seme..dia boleh leka sampai 15 atau 20 minit ngadap wallet...pelik kan..

momy lily ~ model? ya ke...alahai..siapala aqilah ni kan..huhuhu...bebudak dia punya perkembangan kebanyakannya lebih kurang je...nanti lily pun membesar lebih kurang cam aqilah gak tu nanti...tengok lily very clever...bijak tu nanti..

IdaShah said...

aqilah suka main wallet sbb nak cari duit beli mainan kan? kan?hehehhe

Ceera said...

best apa gedik2, ala.. ngan laki sendiri jugak.. kan kan kan...

PuteriSatu said...

idashah ~ agaknyela kot....

ceera ~ ya betulll...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

mak ai aqilah bynya sopping toys ... habis sumer brg nak ..nak..nak.... aqilah dah la sopping tu .. diselongkar wallet lagiks plk ;-)

PuteriSatu said...

diana ~ itula..sekarang dia dah pandai cakap nak..nak..nak...semua benda dia nak...huuhu...

mummysyafie said...

time ni okay lagi kan duk lam troli..sikit lagi..haru kiter kena kejor dia lak..satu k4 dgr sora mama nye

PuteriSatu said...

momy shafie ~ itula pasal...sekarang lum leh berjalan..nanti..tak tahu la camana...sekarang pun tak diam sesaat...

*SiRibenMerah said...

x de ape yg pelik pon akak.. biasalah budak.. dia sgt tertareks n nk explore sume mende.. bagus tuh.. bijak =)

PuteriSatu said...

SRM ~ ya ke cikgu....hehehe yerla gamaknya...

nanonano said...

ank ngn mamanye nmpak tembam ar skunk??
senang ati ek..
huhuhuhu...

PuteriSatu said...

nano ~ huuhuhu...makan banyak aar...sama je anak ngan mama dia...lalalalalala...ha senang hati ni..dok nyanyi...wekekek

put3 said...

comel tul Aqilah in pink....