Tuesday, May 20, 2008

Aqilahnya Kerenah...

Semalam...act tak plan pun nak kemana-mana..Aqilah bangun tido pun dah pukul 2 lebih...act..mama Aqilah ngan papa Aqilah dok layan dvd Duyung...Aqilah cukup suka dengar lagu Aspalela tuh...kebetulan Aqilah tido..kitorang pun layanla tengok citer kelakar tuh...tapi lum sampai 10 minit layan citer tu..Aqilah dah bangun...sabar jekla...

Photobucket

1. Muka budak batul selsema baru bangun tido....
2. Papa...nak dukung....jeriiittt....selagi tak dukung..
3. Papa Aqilah usik Aqilah...heran dia...
4. Dia gelak...lucu sangat agaknye dia tengok papa dia cam badut..huhuhu..
5. Aspalela...lela..lela..lela...suka dia..terkinja-kinja tengok...

Photobucket

1. Aqilah sekarang suka kenyit-kenyit mata..main-main mata...huhhu...sabar jekla..
2. Suka dia tengok Apek nyanyi dalam citer tuh..
3. Dah habis lagu tu.dia nak lagi...

Photobucket

1. Mama lum masuk keta..dia dah menakal dalam keta...
2. Terpinga-pinga..tak tahu mama & papa nak pi mana...
3. Dalam keta dia terpinga-pinga sebab baru bangun tido kot
4. Kira okla dia nak dok diam...tapi sekejap je...

Photobucket

1. Sampai tempat jual makanan kuching...dia ingat kuching betul agaknye...dok nak pegang gambar kuching tuh..
2. Mainan baru Aqilah...
3. Barang-barang yang dibeli...

Photobucket

ni plak...hadiah dari untuk Pertandingan Bayi Comel yang Aqilah join ri tu...

Botol susu 3 biji...bekas susu sebiji...sapa nak bagi kan...

4 comments:

viruspadu said...

alahai cute je aqilah

nak mintak dokong ajer yer sayang... meh untie dokongkan nak tak?

PuteriSatu said...

VP ~ emmm yerla tu mah...keje dia klu tak kena...dukung...tak dukung...jerit...nangis...eeiii...sabar jekla...

yun said...

cantik aqilah pkai baju oren. sesuai dgn kulit dia. pasni leh la akak beli byk2 baju kaler oren ye

Intan Rosnitta said...

Geramnya tgk si aqilah ni...mcm2 gelagat dia. Makin besar, makin cerdik...

Mesti dgr lagu aspalela sambil2 joget ni ;)