Saturday, July 05, 2008

Confirmnya Aqilah Demam Campak...

Dua hari suspek Aqilah campak...memang betullah dia demam campak...act semalam dah nampak cam ada merah2 kat belakang telinga dia...ingatkan kot ruam..coz Aqilah tido selalu berpeluh kalau aircon on tak sejuk...act sian kat dia klu terlalu sejuk...start malam tadi dah keluar merah2 kat belakang dia...muka dia...u all tengokla muka dia..siannya..merah2...itupun mama dah letak ubat sapu yang doktor Adam beri...nasibla papa mintak spare ubat sapu untuk campak coz in case betul2 kena campak ubat dah ada...

Photobucket

Sebelah kiri gambar semalam..klu u all perasan...dah nampak sesikit memerah kat muka dia...n sebelah kanan gambar baru je snap...Cepat sembuh ye sayang...

5 comments:

Mommy Lily said...

ciannye aqilah demam campak...
mesti makan hari jugak la nk hilang semuanya kan.

baik2 jaga aqilah..moga cepat sembuh..

viruspadu said...

siannya aqilah sayang

saya paham perasaan akak sekrang

cepat2 baik yer sayang

untie nak tgk aqilah nya post manja lepas ni tau

~dyla~ said...

aqilah kene demam campak ye.. cian nya ...
moga aqilah cepat sembuh coz risau dia tak selesa merengek2 tak sihat tu...

PuteriSatu said...

momy lily ~ itula pasal...harap2 esok makin kurang...ini semua dugaan dalam membesarkan anak kan...

VP ~ thanks vp...insyaallah..

dyla ~ insyaallah...

YanDarwisy said...

Erm..paling sedih bile anak kite x sihat. Aper nak buat...Time tu rase mcm nak tukar penyakit tu ke kiter, sbb x sangup tgk anak merengek. Dah besau kalau dia melawan mmg kenelah dgn aku.