Wednesday, July 23, 2008

Shoppingnya Baju Aqilah...

Ahad tu kan disebabkan ketiduran Aqilah...so mama n papa tak dapat menerjahkan kaki ke Ikea...tak per la kan...so...kita tukar tempat untuk bershopingla kan...kita pi ampang point je la...memandangkan kat BO ada sales...kita terjah ke sana kejap ye bang...dah lama tak belek baju2 kat situ...muahahhaa... kebetulan memang sales giler-giler kat situ...dapatla satu gaun tuk Aqilah...satu jeans dah lama sangat nak belikan dia jeans ni...juga sweater tuk Aqilah....dapat la sehelai sweater kuning Osh Kosh....Aqilah pegang tak lepas dah sweater ni..siap pakai lagi kat situ....dan baju t-shirt untuk basahan satu blous kuning seksi tu...berkenan tengok design dia...rege pun RM9 je...seme murah-murah...balik singgah kat Bata...ingat nak belikan sandal tuk Aqilah...tengok designnya masih design lama....so tak jadi beli....tapi kat situ bebudak salesgirl tu punyalah minat kat Aqilah...semua 4 orang pakat dok agah Aqilah...sampaikan pelanggan yang datang tak dilayan...dok layan Aqilah...kelakar sungguh...Aqilah sukalah..memacam aksi dibuatnya...amiin la (salam tangan siap ciumla tuh...Aqilah mang dah pandai sangat salam cium tangan ni...pehtu dia buat jalan meninjit-ninjitla...memacamla...tergelak sakan bebudak salesgirl tu kat dia....so inilah bebarang yang dibeli...

Photobucket
Photobucket
Photobucket

11 comments:

HasneY said...

hi akak hasney here then my blog dyazaraa...sayalah tuh......anyway..selamat berkenalan......bolehlah tunjuk ajar erk...

Erm..comelnyer dier..nk tanya akak camne nk create.pic dlm frame mcm tu?

Intan Rosnitta said...

Cantik2nya baju aqilah... murah pulak tu. Ni yg rasa nak shopping gak ni! :P

antalya said...

wow seksinya baju yg itu

ratna said...

amboi...cute2 baju dia. yg seksi pun ada tu..

~dyla~ said...

kak,
murah ker BO buat sale tu? sweater kuning sama ngan baby inas punyer.. tpi inas kaler pink. hehe...

PuteriSatu said...

hasney ~ frame cam tu akak edit gambar guna photoscape...YM akak klu nak tahu..nanti akak ajarkan...

PuteriSatu said...

intan ~ tuh aar..jom shopping..

PuteriSatu said...

yun ~ hiks...cekci...kecik lehla..dah besar tak leh ..occay!

PuteriSatu said...

ratna ~ baju bebudak..cam tuh la..

PuteriSatu said...

dyla ~ murah2 dyla...ada yang 9 ringgit 10 ringgit...tapi cam sweater ngan gown tu mahalla sikit...dalam 40 hinggit...oh sama inaz ye..nanti leh pakai sama2 kan...

mazzura said...

banyaknye soping..
lawa2 baju tu..pandai mama pilih..
untuk aunty xde ke mama?