Monday, October 13, 2008

Berkemasnya Mama dan Papa...

Ri tu kan frame gambar Aqila dah lama sangat tak bergantung...kebetulan Ahad...tak gi memana...ada jemputan raya...tapi mama n papa pakat kemas umah dulu weekend ni...sebab nanti manalah tahu ada orang nak beraya..seganla rumah bersepahkan..sejak balik dari kg...berabuk sana sini...semak sana sini..pening pala tengok..so..we all pun pakatla ubah perabot dalam umah ni...dah boring mata tengok posisi yg sama....sebenarnya umah sewa mama ni cuma ada 2 bilik je...itu yang pening tuh...stor tak de...susahla sangat nak simpan bebarang yang tak berapa nak pakai....kira tak berapa nak pakai ni..nak buang sayang...nak displaykan pun tak sesuai...kira nak simpan je...so..we all pakat buang je lah mana yang rasa tak nak tuh...dah kemas itu ini...we all pun gantungla gambar yang dah lama simpan tuh kan...so..inilah hasilnya...


Abaikan satu paku yang tersilap pasang tuh...papa Aqilah kata...nak kena beli 2 lagi frame n taruk gambar mama n papa lak kat bawah kiri kanan tuh...hiks..malu aar mama nak inteprem ..wekekek..


Jap pa...snap gambar senget lak...

16 comments:

DYLA said...

kak,
cantek la kak. area mana letak smua frame ni

jam bosch tu pun cantek gak

PuteriSatu said...

dyla ~ umah akak kecik je...so seganla nak snap setiap ruang...akak letak kat bahagian atas meja hiasan...

DYLA said...

kak,
YM dyla ni.. dalila_ir. nnti add k.

edrina said...

kak, thx for dropping by. Betul lah bila diamati aqilah neh cam muka nisa.. betul la tu twin nisa :-).

kita linkkan akak yer. BTW, cantek2 aa frame gambo tu :-)

edrina said...

oh ya.. umah saya kat puncak alam :-)

Biarlah rahsia said...

kat mana tempah lukisan tuh? cantik laa...

CuTeMiUt78 said...

so cute kan.. gambo amirul yg ko buat hari tu.. dah siap framekan dah.. semua org tanya buat kat ne..

risanur said...

salam puteri1,
kalu ada anak confirmla letak pict anak kan...nak letak pict sendiri cam segan je :)

PuteriSatu said...

edrina ~ tulah kembar lain mama lain papa...

PuteriSatu said...

edrina ~ oh ya ke....akak ingat kat Nilai tadi...

PuteriSatu said...

biarlah rahsia ~ buat sendiri..hiks..

PuteriSatu said...

rina ~ oh ya ke..maner? nak tengok aar...

PuteriSatu said...

risanur ~ itula pasal...segan je rasa...

aNnA_jaN said...

cantekkkkkkkkkkla...yg best aqilah yg mcm lukis tgn tu...nk buat jugakla... hiks... ;)

PuteriSatu said...

anna ~ mari kita cuba beramai-ramai...senang je kan...

PerantauSepi1306 said...

cantek the frame tu... i loikkkeee