Sunday, October 26, 2008

Contestnya Mama Aqilah ~ Sapa setuju??? Sila Kasi feedback...

ENTRY TERBARU DI BAWAH ENTRY INI!!

Mama dah lama terfikir nak buat contest ni....tapi tak tahu contest camana mama nak buat....sapa ada cadangan....???? Cadangan sapa yang paling kreatif....dan paling menarik...pun mama akan kasi hadiah....sila tinggalkan cadangan kat ruangan komen ye....Cadangan dibuka sampai hari Ahad saje. Start Isnin mama akan buat Contest Entry...Diingatkan sekali lagi...cadangan yang akan mama pilih berdasarkan kreativiti ye...cadangan yang mama pilih akan menerima hadiah jugak.

23 comments:

nanonano said...

hihihi
nak masuk..
nak msukkkkk contest ni..
errr.. tp nk wat contest pe ehhh..

xkan nk teka umur,
cm senang sgt..


....

anti org pikir dlu..
hihi

honeysour's blog said...

haa..emmm..ape kater akak buat contest header paling kreatif atau top komentator...

ok gak tu...

mazzura said...

mm..apa ye..kira n menang..hehe..letak gambar aqilah byk2 pastu kira la..kekek..cadangan je tuh..kalau sush, xyah la..

kirana said...

setuju!wat byk2 ..pastu pilih saye sbg pemenang hihihihih

akak wat contest sapa plg byk hits web akak...dlm sehari..seminggu or sebulan..

sepet a.k.a zack_u said...

emmm..
teke bpe tinggi akak...
ok x???
mesti susah kan...
uhuhuhu!!

Umie said...

amik gambar something, then blur kan gambo tu..pastuh suh org teka benda apakah itew???

Kalau takpun, amik gambo something tp amik separuh ala2 mcm x complete gitu..then,mintak org teka..

nuarliesya said...

best juga kak, akak buat contest cam contoh teka dimana bola?konon nyer aqilah buanagkna sesuatu benda, benda tu di buangkan di mana?

dakgilachoc a.k.a nani said...

contest?? wah syok ni..contest apa yg best erk? hehe..takde idealah..

Errmm..pekata suh readers bagi cadangan entry. Cadangan entry yg plg kreatif, menarik bagi akaklah yg menang..hiks...

chronicles of angelzz said...

top comentor akak snang sajorkk
n jngan lupa plih sy sbgai pemenang yerkk

coz im worth it heee ;P

Eita said...

lama tak komen nk cadangkan gak..
nk masuk gak!!!

wat poster aqilah.. edit gmbr aqilah
header blog ker?
heee kira mcm sapa kreatif :D heee
kasi tema semua bagai la.. heee

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said...

hiii..

salam kenal n ziarah....

oooo...mama aqilah nak buat contest yerrr..

ape kata akak buat contest ttg fav aqilah...
ape tmpt kesukaan dia,ape makanan kesukaan dia...ape permainan kesukaan dia...etc

kojah said...

wat contest cpe bg header or background kt sis yg plgggg meletopppp...hehe

dakgilachoc a.k.a nani said...

1 lg cadangan..pekata akak wat 1 entry pastu akak suh readers cadangkan tajuk entry tersebut..yg plg kreatif menang..
nak lagi best entry tu wat pjg2 sket n ada mcm2 citer..sure pening n pk tajuk pe sesuai..
nak lagik havoc tajuk yg dicadangkan mesti 5 or kurg patah perkataan shj..hahaha..

*harap2 la menang..fuhhhhhh...=p*

Nad Eusoff said...

contest hape ek..
teka paling banyak baju aqilah warne ape..
hehek

hazlin said...

buat je teka silangkata semuanya pasal family aqilah.. he..he..

aNIe said...

Puteri1...contest apa tu...jgn buat contest baby tau...akak takde baby nak masuk contest...heheheh

CuTeMiUt78 said...

emmm... nak buat contest erk.. pe kata buat contest sapa paling kreatif buat header menggunakan gambo aqilah yg sedia ada...

dakgilachoc a.k.a nani said...

alah klu buat contest2 kreativiti bikin header, edit gambo..kita menyerah kalah awal2 la jawabnya...tak retiiiiiii...hehehe..

YanDarwisy said...

Rajin tu akak nak create2. bab2 contest ni, mak memanglah x berape reti. Dah byk yg bg cadangan. Mak tumpang tgk jer. Mak ni x berape ligat nak pikir. Otak dah jem...aper2 pun yan tetap bg sokongan!

MarlissaMusa said...

wah..bestnya akak..da lama tak jengok sini coz lately bz..tetiba nak buat contest plak eh..eee..bestnya

SaDi said...

contest... selalunye diorang buat entry yang ke ****... tapi itu dah kelaziman... apa kata... buat contest... berapa banyak gambar aqilah dlm satu bulan... atau satu tahun blog akak... so... semua reader kena baca semua entry akak untuk tahu jawapannye... huahuahahuaua!!!!!!

cendawanintim said...

wahhhhhhh..ader kontes gitu??musim kontes kah??

cokolat said...

takde idea lagi ni... nanti jap ekk kak... tp sayapon rasa mcm nak cadangkan for the best header for ur blog! header paling cantek utk blog akak... hehe..