Tuesday, October 21, 2008

Lekanya Aqilah..

Aqilah klu dapat tengok Tom-Tom Bak, mang leka habis...mang dia tak bergerak-gerakla...punya baik ya amat...time ni kita wat la keje apa pun...confirm dia tak kaco...mang dia bebetul fokus...muahahah...




11 comments:

nuarliesya said...

haaaa mmg sepesen dengan Aqisya..kalau tgk tomtom bak tu mmg dia tak peduli sapa2 dah...kat umah pengasuh pun cam tu juga....mak ngasuh dia kata senang nak baut keja kaalu ada rancangan tom tom bak tu...

DYLA said...

kak,
rasenya aqilah nak masuk dlm tom tom bak tu la kak..

tu yg dia beria tu kak...

dakgilachoc a.k.a nani said...

bebdk mmg suka sgt tom2 bak ni..anak buah kita pun sama..tgh main pn lau terdengar je tom2 bak terus benti main n fokus dpn tv..hehe...

Mommy Lily said...

lalala dah pandai si aqilah ye..dah fhm gamaknye tu yg ralit sgt tu...lily pon suka tomotombak ..bila tengok asyik tepuk2 tgn aje

kirana said...

baguihnya la..kalo aiman leh dok cam ni hehehehe

hey...ini aku said...

orang bujang pun nak komen..ala tomeinye aqilah. saya pun ada anak buah yg banyak kepoci. aqilah kepoh tak? hehehe..salam kenal untuk mama dia. saya link awak k.

bOnda said...

baiknye die...herO-herO saya suka sangat tengOk tivi dekat2..dah penat tegur..

antalya said...

aii dok atas bantal ke? bisul kat montot kang

fara mustapha said...

pandainyer dia tgk tv jejauh...kalau kyra lah...aduhhh...punyerlah nak dekat...nak feel ler konon....

nanonano said...

comeyyyyynyeee dieeee..
eyh? xbisul ke montot tu duk tas bantal tu?
hihi :p

CuTeMiUt78 said...

hah..sma ngan amirul.. klu tgk tom tom bak ke..macam2 aznil ke.. suka sgt.. lebih2 lagi bila part ada joget2.. nnti dia pun ikut joget gak..kelakar je..