Tuesday, October 21, 2008

Majalahnya Impiana

Tadi mama ke Bank untuk selesaikan utang piutang...(maklumla semalam kan gaji) tak setle kan awal2...nanti duit tu tak tahu kemana lesapnya...untuk mengelakkan dari duit tu hilang begitu sahaja..kita setlekan dulu mana yang wajib dulu kan...yang tak wajib tu kendian-kendian...act..bank kat bawah ni je..satu building ngan ofis mama ni ha pun...turun lif...jalan selangkah dua..dah jumpa bank..gitu..gini..gitu gini..ok..setle...tunggu lif...kedai mamak buku tu cam memanggil2 je mama...harusla terjah situ dulu...niat hati nak cari Pa & Ma...tapi yang ada Impiana...Impiana pun best this month..mama pun rembat...nak cedok idea-idea kan...selalu mama belek gak Impiana tapi tengok idea cam tak mampu milik je..so mama abaikan ajela..tapi kali ni...cam mampu milik je...so mama beli la....

16 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

setujuuuuuuuuu sgt......1st sekali bila dpt gaji ialah dahulukan bayo hutang......klu tak abisssssss wat soping..ahaks.....

viruspadu said...

impiana mmg best2 dalamnya kan kak

boleh buat contoh deko rumah

aNnA_jaN said...

wah...nk kena cari majalah impiana gakla...almklumla kan nk dok umahbaru...manatau leh cedok2 idea kan...hiks..

Nurmala said...

awal ek gaji..best best..

saya pon cam gitu..dapat je gaji..sattle kan hutang piutang dulu

bOnda said...

harus dirembat jugak mag nih lunch nnt!!! ;p

Mak Su said...

nak cari idea utk bilik mandi ker?

ILA said...

ahaaaa!!! t'mpak kau lalu..terus ikut kau balik ke sini..
ohhh..majalah impian yeakkk...
dulu rajin nengok..tapi skrang malas lah pulakkk...
maksudnya puan umah dah malas nak deco lagi umahnya..hihikkkk~~

ayumkay said...

dapat gaji hutang dulukan dulu okeh! setuju banget!

ishh akak dah lama tak beli majalah. asik nengok free je kat web dia..huhuhuh. ni mesti Pu3 1 nak deco umah ni.

nuarliesya said...

betui tu kak kalau dapat gaji harus settle yang penting dulu kalau tak alamatnya habis bershoppinglah yer...samalah lieza pun suka kumpul majalah impiana best..tersimpan seribu keinginan tgk majalah tu..

Khas Lysha said...

perkara wajib bila dapat gaji.. bayo utang!..

kirana said...

pinjammmmmm....ekeke...

kalo ada topik menarik ..paste le kat sini ye kakkkkk

Izzu Izzuri said...

Salam perkenalan..Sgt setujuu!! Setelkan hutang dulu pastu baru joli2an.. Hehehe..

cendawanintim said...

buleh buat contoh deco majalah2 gini kan..

YanDarwisy said...

Akak dah gaji ker...apesal Yan belummmm.....? Ala! lambek tul lah!

nanonano said...

wahhhh..
mesti umah akak lawa kan??

PerantauSepi1306 said...

yashhhh bayor bil, bayo utang paih tu enjoyyssss... dulu saya langgan anjung seri.. menarik gak idea dia..