Sunday, October 12, 2008

Mukanya Budak Nakal....



Atok Aqilah kan jahit baju...Aqilah memang no.1 la kaki kacau...klu bilik atok dia terbuka mang tak leh menjahitla jawabnye...sebab dia suka kacau..bebudakkan...paling dia suka main butang ngan benang...benang2 mang kena simpan dalam laci...mang atok Aqilah tak leh menjahit dengan aman...nilah muka budak nakal main butang...memang kena monitor kalu dia main butang ni...kan Aqilah budak kuat merasa....suka test rasa...

12 comments:

Nad Eusoff said...

aqilah cumei..
tp bebaik yer..
men benang men butang, jgn tercucuk jarum..

ingat abah selalu pesan kat nad, kalo anak2 buah dtg, simpan segala benda tajam..
hiks..

a very pretty daughter la Aqilah ni

Umie said...

Salam kak,thanks sudi menyinggah blog saya..saya dah link kan blog akak...hehe

Slmt Hari Raye!!!

cokolat said...

jangan kak.. tgok2 kang di test nya lak rasa button2 itu sebab kalerful dah mcm cokolat kannn...

Kak Piah said...

kalo hero sayer tu tak bleh di biarkan tu.. mawnyer kenyang di telan butang2 tu..

tapi sgt chumil la aqilah nih..
inih yg jeles nih.. sayer kn tadek anak pompuan :D

cendawanintim said...

uihhhhh, bahyer tu kak, men butang ingatkan cokolat nanti..

PuteriSatu said...

nad ~ so far benda tajam tu mang tak de la dia main...bahaya tuh...

PuteriSatu said...

umie ~ oh ya ke..ok nanti akak link lak blog umi k...

PuteriSatu said...

nurul ~ tuhla pasal...cam cokolat tuh..

PuteriSatu said...

kak piah ~ ya ke..tak per..muda lagi..nanti leh try dapat anak pompuan lak....

PuteriSatu said...

cendawanintim ~ mang bahaya!

DYLA said...

kak,
dyla baru terbaca entry ni...

kene awas kak kalau dia main benda2 kecik tu. dlukan adik dyla penah termasuk manik bulat dlm hidung. last2 ke wad kecemasan hosp tau..

PuteriSatu said...

dyla ~ mang betul..mang bahaya..tapi kena monitor jekla...takleh tinggalkan dia main sensorang..