Wednesday, November 19, 2008

Tagnya ~ Gambar Kawin Mama Aqilah

Mama jadi mangsa tag Narizan mana yang senang mama try buat..mana yang susah mama KIV dulula...boleh kan...

Sila tempek pic perkahwinan korang yang paling korang suka paling korang sayang n paling korang rasa cun melecun.


Bersanding


Selepas Akad Nikah




Tarikh Nikah : 1 April 2006 (Sabtu di Kediaman Bonda di Chenor Temerloh)
Tarikh Persandingan : 2 April 2006 (Ahad pun di Kediaman Bonda di Chenor Temerloh)
Tarikh Sebelah lelaki : 9 April 2006 (Ahad di Kediaman MIL & FIL di Taman Sri Bayu Sepang)

Ok...so setle satu tag ye....

p/s ~ Jangan di pertikaikan perbezaan badan mama time majlis kawin ni dengan sekarang...occay...hiks...

20 comments:

nanonano said...

lawooooo..
haha mmg jauh beza..
err tamo ckp pe2..
:p

nuarliesya said...

lawoooonya....simple jer make up akak..nampak beauty sesangat...tapi lainlah dulu dan sekarang...tak ckap apa2 yer...

DYLA said...

kak,
stuju la gmbr yg pndang ketepi tu mmg cun giler....

kurusnya kak!

aNnA_jaN said...

uishhh....berseri akak no....

MarlissaMusa said...

uiksss..menyingkap tirai silam..lawooo!

i'm ソソ said...

cantiknyyaaaaa..
kasi muackkkk

rose said...

wow..lawanye..gambar dia line clear la..kikikik...

cantik...ikhlas taw..:-)

gee ryder said...

kak, mmg cantikla...nmpk soft gitu..kena je baju ngn kaler pelamin suma...

YanDarwisy said...

Adoi mak aiii cantiknyer dia. Skrg pun cantik jugak. Cantik seorang mama...amboi amboi. Senyum panjang!

yantz-yeem said...

huwaleyyyy!!!meleleh tgk gambo akak yg control ayu itu....itu mmg cuns!!!hahaha kak jgn le dikau mempertikaikan body mu ngan body skg...mmg pompuan nie payah nak emnten cam gitus!!!begitu juga daku ini...hwaaa....kalo kita nak mian kawen2 lagi sekali agak nyer leh x sekurus cam ms kawen dolu-dolu...wah merepek dah nie...
tp mmg lawo le gambo kawin akak....suke kaler baju tu...

azreen said...

wow...letak gambar kawen...bestnye...terasa mcm mude je ek...hehehe

CuTeMiUt78 said...

cantik n natural je gambo kawin ko tu.. memang sweet sgt.. actuallykan gambo ko ada dlm simpanan folder peribadi aku.. jgn mara aarr.. kembar ko pas kat aku dulu.. sekarang ni pun ko masih cantik dan berseri2 lagi.. bila dah bergelar ibu..

antalya said...

cantiknya kaler biru tu

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

mn leh pertikaikan btuk bdan..hehehehe....mesti sengih je tgkkk kann...

cokolat said...

akak... mcm rohana jalil ok!!! cantek sgt!!! kaler tu pun so sweet!

IBU KUMBANG said...

HEHE! TENGOK GAMBAR KAWIN MCM TERINGIN NK BERSANDING LAGIK! MIAHAHAHA!

edrina said...

wah akak cantiknya.. suka la theme color biru akak tu..lembut jerk.. songket tu pun cantik simple.. pelamin pun cantik.

Nad Eusoff said...

wah..mamanye aqilah..cun habis!

risanur said...

mesti best kan mengingati zmn2 kawin dulu..ada suka dan duka :) masa hari kawin tu...

dakgilachoc a.k.a nani said...

akak, cantiknya...kita rasa bkn beza saiz badan tp rupa akak nmpk beza...manisnya...nmpk cun woooo...=P ikhlas ni...x tipu...