Friday, November 28, 2008

~ Mama Aqilahnya Ala Vantage Part II ~



Act barang-barang ni mama dah beli last month lagi...tapi dari sehari ke sehari nak snap gambarnya...terlupa cam tu je...tengahari tadi mama balik rumah...kebetulan Aqilah tido...teringat lak kat barang-barang vantage mama ni...so sempatla snap gambarnya.. last month ni je yang mampu mama rembat...hiks...bolehla wat tambah-tambah koleksi kan... comelkan tempat pepper tuh....



Ni sajork koleksi vantage mama...almarinya belum ada..so letak je mana rak yang kosong....hiks....

p/s ~ Untuk makluman ~ ini bukan Vantage Original...seperti kata Faina nanti ada lak yang marah kan... bis dah tak mampu nak beli yang ori kan...ala-ala vantage pun kira okla kan...made in china ke india ke...mama belasah je..janji ada bunga-bunga pink tuh..cukup! hiks...

21 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

cantiknya....so sweet...hehe...aik tanda harga pun x tanggal lagik erk..=P

atty's said...

LAWAS GILERS..

DYLA said...

kak, habis berapa tu kak? nnti dpt bon bon tambah lg la yer?

kak, nnti dyla nk melawat umah akak la . mesti cantek ni..

Mak Su said...

wah... set gapo tu? tea set ker?

shiemz said...

wah, bagus2.... bat koleksi yek... ade umah nnt bertambah la banyak yek....

kirana said...

lama2 nnt byk le koleksi tu..jenuuh beli lemari la pulak hehehehe

azreen said...

cantikla kak...berapa ek kalau mcm tuh? mahal tak?

Faina Arisya said...

kak.. tu bukan Vantage ler.. tu produk Romantika.. import from China.. nanti dealer Vantage marah pulaks.. hiks..Vantage lagi cantik dan berkualiti.. tapi tulah kan.. saya pun tak mampu nak beli produk Vantage.. beli kat Romantika jer banyak.. hehehhe.

CuTeMiUt78 said...

tak ori pun.. cantik pe.. ok la tu.. klu dah minat.. dpt yg seakan2 ori pun dah ok kan

edrina said...

akak semua cantik2... romantika tu ader kat maner yer kak?

azrina said...

salam kak...

amboi cantiknye set tu....
memang sweet sangat wat koleksi...

juelee said...

tak kesah la ori ke tak..

janji mata memandang rasa cantet je...

hehehe..

nnt dah ada rumah sendiri teringin gak nak kumpull

kat ne ye akak boli?

aNIe said...

Hmmm...minat tgk...tapi tak minat nak kumpul...hehehhe...

mamaREDZHA@p-na said...

tomei... i like roses.. but lg suka tanam pokok rose..hehe!!

Nad Eusoff said...

vantage nih lawa lah..

Fadh said...

aku tak bagi dah wife aku beli pinggan mangkuk...yang sedia ada pun tak terpakai...berabuk jer dalam almari...

KV said...

walo pun tak ori, tapi tetap lawa jugak!!

rynn2506 said...

so sweet...mak kite pon suka kumpul set cawan n pinggan mangkuk camni...tp kite x bape gemarr...bkn pe...set² yg kwn² bg masa kawin aritu pon x abis guna lg...

fara mustapha said...

hiyeee, puteri...fara pun collect benda alah ni...tak kisah pun tak ori kan..asalkan cun....heheheheh...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

kumpull jgn x kumpull

Nur Afiqa Mustaza said...

hyep kak kembar.. =]\pkah dah tgk blog akk.... cun arr..
hehe.. ajq cikit cam ner nk wat blog nihh..?
hehe...