Monday, December 01, 2008

~ Aqilah Nak Gi Mana Tuh...???? ~



Tarikh : 30 November 2008 (Ahad)
Masa : 12.00 tengahari

Dah lama tak jenjalan kan...
Ada sesapa tahu tak Aqilah nak gi mana nih....???
Gambar tuh...Masuk keta je..Aqilah dah layan susu dia dah...jap lagi nak zzzzz...hiks...sebenarnya we all nak balik Sepang dah lama tak ke rumah MIL & FIL..sempat singgah kedai kerepak MIL & FIL dan we all sempat ke Pantai Bagan Lalang..jap gi mama update lagi ye...lebih banyak gambar n keletah Aqilah....kat Pantai...kat kedai n kat umah FIL & MIL...tungggu ye...so kena selalu-selalula jengok blog mama Aqilah ni ye...hiks...

14 comments:

gee ryder said...

aqeel pn harus tukar ke toddler carseat cam aqilah tu dh..infantnye dh xsesuai..
aqilah tu tdo duduk camtu je ke?

Nurmala said...

aqilah nak kemana tu??

dakgilachoc a.k.a nani said...

besonya botol susu aqilah....=P

azreen said...

wah syoknye Aqilah gi jejlan....hehehe...nak itut..

:iBuAfiQah: said...

bestnya aqilah layan susu..
dah xpandang mama kat sebelah ek...
comel tul aqilah niey...

atty's said...

aqilah balik umah nenek ke

Eita said...

wah aqilah masuk2 kater trus amik susu.. heee

shiemz said...

besarnyer botol susu aqilah nie... brp oz tu skali minum?

oliole said...

oooo...bagan lalang...
tak pergi makan seafood ke?

rynn2506 said...

enjoynye dia minum cucu....!!

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

lamo dh x dgr citer org sepanggg

DYLA said...

relax nampaknya big boss menyandar menikmati susu dia.. hehehe..

CuTeMiUt78 said...

aqilah masih duk kat car seat ya... klu mirul dah tak pakai dah.. klu masuk keta dah tk blh diam.. jap2 nak duk depan.. jap2 nak g belakang...

CuTeMiUt78 said...

wah.. bestnya aqilah nak g jalan2 ya.. nak g umah atok.. ngan nenek ya..