Friday, November 14, 2008

Mamanya BodyWash...



Entry ni sesaje tak de keje....mama dah lama sangat terpikat dengan keharuman yang sedar dari LifeBuoy ni...(kot leh jadi duta LifeBuoy ke...beranganla...kan..) ala ni entry sesaje ni...mama dah pakai 3 botol dah....ini botol yg ketiga dah ni....yang terbaru mama try beli kaler kuning....sebelum ni kaler ijau...aduhai wanginye...semerbak harum..sampai kat luar bilik air pun leh terbau tau....kita guna sikit je...buih bapak banyak...itu yang suka tuh...pehtu...bila bilas....elok je sabunnya tak de licin-licin kat badan...memang best bodywash Lifebuoy nih....mama buat entry ni tak de sapa2 bayar mama pun...cuma entry sesaje occay...entry iklan...muahahaha....

11 comments:

DYLA said...

kak,
tul ke sedap nor bau dia kak sampai akak dah masuk 3 botol dah ni.... dyla skang belasah je inas nye sebamed. heheh.

baper harga dia kak? murah tak? hehe

dakgilachoc a.k.a nani said...

kita suka johnson baby pnya babybath...hehe...lifebuo pnya wangi erk? leh ar cube pasni..=P

edrina said...

oh yer ke kak.. wangi ek.. nak coba jugak lah..

azreen said...

kak...beli kat mana tuh? senang nk carik ke...sedap ek bau dia...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

same la bodywash kiterr...

mamaREDZHA@p-na said...

emmm...mama pn bru beli last week nk try... tp mmg beh buih byk + kesegaran terasa......uuuuuu..hehe

yantz-yeem said...

kak aqila kena cucuk jaln terjungket2 eks...hehehe sm la ngan aqil cucuk 18mth aitu...mmg jln pon terjengkit2...sakit gamak nyer kot...wah leh try body wash tu....tp body wash kat umh tu b'btol2 x abis2 lagiks....

nuarliesya said...

kak, lieza suka pakai yang warna oren..mmg best bau lifebouy nie kan sedap jer bau haruman dia..kak sila ke blog liza, akak telah di tag

CuTeMiUt78 said...

oh.. ya ke.. kita guna baby johson je.. pun sedap baunya.. cam baby

ida81 said...

mmg leh jadi duta ni..pandai akak promote hehe

nizza-abira said...

bebaru ni niza carik bodywash. sblm ni pakai shokubutsu tu. so, nak tukar lah pulak. memang teragak-agak nak amik lifebuo tu. lastly niza amik lux. kalo baca entry akk sblm beli aritu, tentu niza beli jenama ni... x pe, bila abis lux nak try gak lifebuo ni.