Thursday, December 18, 2008

~ Ampangnya Manjaku ~

Manjaku baru launching kat Ampang...okla kan...Manjaku ni salah satu kedai barangan baby yang kiranya ekomoni lah jugak...sebab pricenya boleh tahan murahnya...tak mahal sangat...kat Ampang tak pernah ada lagi kedai baju budak yang besar cam Manjaku nih...ada 2 floor...


Harga okla...tak la mahal sangat..


Ni tingkat atas...


Tengok Aqilah...hiks...macam semua basikal tu dia punya je...

Last-last..mama rembat nih jek..botol susu Avent Naturally...murah je...RM12.90 sebijik....maklumla tetengah bulan kan...nak rembat bebanyak tunggu gaji jekla....

28 comments:

gee ryder said...

sy xpnh pgi manjaku ni..cam menarik jer...kt pkns s.alm ada 1 kedai cmni, tp rasa bkn manjaku..
akak tau mane lg cwgn dia?

PuteriSatu said...

gee ~ akak tak sure la...nanti akak belek katalog yang manjaku bagi akak tuh...kat mana lagi cawangan dia..ye...

dakgilachoc a.k.a nani said...

sweetnya aqilah ngan beskal itik tu..hehehe...

atty's said...

wah beh..
tu kalo fir nampak beskal..meroyan tuh

PuteriSatu said...

DGC ~ tuhla....tak nak turun tuh..

PuteriSatu said...

aty ~ ya ke...wekekke..bebudakkan..cam tu la

alia said...

meriahnya ngan barang-barang

PuteriSatu said...

alia ~ meriah kan....

yantz-yeem said...

kak kita pon suke gaks pi manjaku nie...barang2 dia pon best...n agak murah gaks ar...

My Blog said...

wah.. seronoknyaaa.... kalau ada camar ada anak mau bertenggek je kat situ ..

rj said...

Byk cwngn dia, yg saya biasa p dpn Carr4 W.Maju and Gombak, belakang S.Market OTK.Sg buloh, Kajang Bangi pun ada rasanya.

So far susu paling murah kt situ 4 most of the brand,beza byk jgkla. Pediasure, Grow, Neslac, Gain Plus ni yg saya duk beli. Diapers pun harga ok. Dua brg ni mmg beli situ jek unless ada diskaun kaw2 kt tpt lain (Giant, tesco & C4)

PuteriSatu said...

yan ~ ya ke..best kan..

PuteriSatu said...

ina ~ harusla ko tuh...sentiasa bertenggek nya..

PuteriSatu said...

rj ~ ya ke...tuhla kan...tapi tuhla Mamil Gold lak mahal kat Manjaku nih...susu lain cam murah2 je..

az1ra said...

murahnya botol susu tu..mmg jauh beza..area utara takder ke???

mamamafif said...

wa,...wa..wa...siap posing lagik...hehehe...cam wat promosi je tuh...good..good

gee ryder said...

alahai, jauh2 la pulak cwgn dia..area subg s.alm dsara xde ke?

PuteriSatu said...

azira ~ tuhla kan..tak tahu la ada ke tak...

PuteriSatu said...

zu ~ anak aku...tak possing tak sah...

PuteriSatu said...

gee ~ ya ke...tak per..tak per..mai terjah ampang...

Kak Piah said...

saya pon baru nyinggah last week..
masa tu dok tepikir.. naper la lmbt bukak manjaku nih kt area ampang.. sbb shinbei dah kategori baby tua.. hehehe..
tp susu dumex dugro murah la kt situ kalo nk di bandingkn dgn carrefour..
ptg nih nk singgah pi beli..

rosmona said...

bestla manjaku @ ampang..kalo kt bangi n kajang tak la semeriah kt sini...banyak pilihan saye tgk kak..

Anonymous said...

tumpang tnye..kat mne area manjaku ampang nih..nk p cr r...sy bru pindah kat setapak...thnk u..

Anonymous said...

tumpang tanye...kat ampang tu area mane yer?sya ngah cari buai baby...xtau la kedai mane ade..sesape ade idea?tenqiu

ina said...

nak tanya, kat area ampang tu kat mana ek? dekat dengan ampang waterfront ke?

Anonymous said...

kat ampang water front nak menghala ke bukit belacan... mmg best shoping kat sana.. mcm2 ada

Anonymous said...

salam ... boleh bagi peta tka camner nk kesana ....

takpom alamat kedai tue .. any landmark

Anonymous said...

Botol susu AVENT tu ade BPA FREE ke? murah no rm12.90...setau sy botol tu paling murh pun rm30...in box

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...