Wednesday, December 17, 2008

~ Magazinenya Mama Aqilah ~



~ Memang everymonth mama beli megazine ni...
~ Untuk this month...dapat free satu kelender 2009...cantik kelendernya...
~ Teringin nak hantar gambar Aqilah kat Pa & Ma ni...mana tahu ada rezeki dia kan...



~ Wah...ada topic nih lak...best...

27 comments:

lieya_latif said...

hik hik hik ...cantik kan pa&ma kalini.....shining2 lagi ....yg paling best ade gambar sorang budak mandi kat sinki tu keh keh keh

PuteriSatu said...

lieya ~ itula pasal...glemer budak tuh kan...hiks...

aNnA_jaN said...

akak..dh penah antaq...hukhuk...tapi tak bernasib baik kot....tapa akak try tgk kot2 ada rezeki aqilah...

rynn2506 said...

kak...
nnt dah baca pasal menabung utk beli umah tu cite kat blog ni...

*request ni....

YanDarwisy said...

Wahhhh sejak bersemangat nak dok umah baru, bukan main akak simpan idea. ala hantar jer gambar kat situ, mesti dia layan punyer...

atty's said...

kty pun suka baca gak..wah ade tips.camne nak menabung tuk beli umah tu..

PuteriSatu said...

anna jan ~ alahai ya ke...tak per..tak per..try lagi..mana tahu kan...

PuteriSatu said...

rynn ~ ok..insyaallah...

PuteriSatu said...

yan ~ ya ke layan..hiks...

dakgilachoc a.k.a nani said...

cuberla hantar pic aqilah..mna tahu leh jadik covergirl pa ma gitu..hihi....lagipun aqilah fotogenik dan sweet sgt...

PuteriSatu said...

aty ~ best kan..banyak info..

PuteriSatu said...

dakgiler cok ~ cuba nasibkan...

kirana said...

montelnya baby tu...

aNIe said...

Puteri1...akak dah lama tak beli majalah...majalah yang lama pun tak abis baca lagik...

Mamaafif said...

lamo dh x beli magazine...wah..dpt kalendar erkkk...eh..nk beli la giniiii....

mamafif said...

kiterpun penah anta gak..tp x de rezeki...sbb afif dh x cute kut..time tuh

My Blog said...

yelah puteri.. cubalah hantar.. kot..kot mengena kan...

PuteriSatu said...

anie ~ ya ke kak..hiks....

PuteriSatu said...

zu ~ a;a beli je..

PuteriSatu said...

zu ~ ya ke..hiks...naper ko tak hantar hgambr time dia comel..

PuteriSatu said...

ina ~ nantila aku hantar..

PuteriSatu said...

ana ~ montel kan...geram kat pipi dia tuh...

gee ryder said...

lama dh xbeli pa&ma ni...cam menarik la pulak

PuteriSatu said...

gee ~ akak mang tetiap bulan beli...

DYLA said...

kak! thanks bg tau dpt kalender...harus segera carik ni!!

PuteriSatu said...

dyla ~ orait...pi kedai mamak cepat...

nizza-abira said...

tak ada anak pun tetiap bulan niza tetap beli. bila baca cam semangat utk berusaha tu sentiasa ada... ;)
Tp bln ni cantik sgt covernya...