Monday, January 19, 2009

~ Alhamdulillah Atas RezekiMu...~

Entry kali ni mama tak mo lah citer panjang-panjangkan...sikit-sikit sajorrk..ini pun mama nak tempek gak kat blog coz...satu kenangan manis untuk papa terutamanya...juga untuk mama n Aqilah yang tumpang tuah papa..kui-kui-kui...


Papa tengah wat per tuh....???


Ni anak dara pengacau...


Harusla posing jugak, kan Qilah kan....hiks..

Alhamdulillah...sejak papa kerja dalam bidang Automotif ni..kiranya kali ni papa dapat bonus paling banyak... dan dalam kerja plak paling cemerlang n papa dapat paling banyak job untuk kerja dia la kan...kiranya papa paling tinggi collect keuntungan tuk company... apapun...alhamdulillah tak terhingga mama pada Allah...atas rezeki yang diberikan...inilah rezeki anak orang kata...dan mama memang tak pernah tidak selesai usai solat mendoakan untuk anak mama n untuk papa...salah satu doa memang murahkan rezeki papa sekarang esok...dan akan datang....alhamdulillah...tuhan makbulkan salah satunya...dah cukup2 bersyukur... alhamdulillah...

19 comments:

SUZIE APAI said...

ini sudah bagusss....leh la mama qilah tompang perabis pitis ituuu.hikss

kakngah said...

syukur... rezeki anak...

dakgilachoc a.k.a nani said...

Alhamdullillah..bila nak lanje makan kat chi chi ni? ekekekeke...:)wah aqilah bawah meja tu pn dia leh posing..

KV said...

tahniah. Tumpang hepi. Alhamdulillah.

ZH - Ena said...

alhamdulillah rezeki ank tu :D

antalya said...

alhamdulillah..moga2 bertambah lg rezeki family aqilah ni di masa2 akan datang..aminnn

risanur said...

alhamdulilah rezki dari Allah...moga akan mendapat rezki yang bertambah2 lagi..insya'allah..

fealize_eleanoer said...

alhamdulillah...

tahniah ye kak...

smoga allah terus meluaskan n melimpahkan kurniaan rezekiNya pada kite...aminnn

atty's said...

SYUKUR ALHAMDULLILAH..SEMOGA TERUS MURAH REZEKI

Alinlai said...

iye... rezeki yg kita dpt tu kadang2 bukan rezeki kita... rezeki anak2, insyaAllah sama-sama la kita ingat mengingati. Wah enjoy sakan la noooo yezzarrrrrr!!!

Fadh said...

Alhamdulillah...rezeki dari Allah. Tapi janganlah pula nanti kita jadi kufur dengan nikmay yang diberi-Nya.

lupekanje said...

syukur Alhamdulillah..moga terus dimurahkan rezki.

Abang Long said...

Syukur Alhamdulillah. Murah rezeki untuk keluarga, dan tambahkanlah lagi rezeki itu dengan berzakat.

CuTeMiUt78 said...

wah.. tumpang bahagia heh..heh.. alhamdulilah.. utk put3 sekeluarga

noey.rania said...

Alhamdullilah...smoga btambah-tambah lagi rezeki tuk kak skluarga

YanDarwisy said...

Alhamdulillah...rezeki. Mudah-mudahan diberkati dan dimurahkan lagi. Seronok ya!

Tukang cerita said...

Alhamdulillah...
Tumpang seronok
:)

gee ryder said...

shopng sakan la akak pasni hehe...
alhmdlh...

PerantauSepi1306 said...

alhamdulillah.. syukur nikmat Allah berikan :D

Apa lagi mama dan qilah tumpang joya lah camni ye..