Monday, January 19, 2009

~ Nasib Layout Blog Mama ~

Mama pun tak tahu kena blog mama jadi cam nih...act tangan mama gatal-gatal gi godek-godek kat font tu aje...tapi ntah camana layoutnya lari lintang pukang...yang kanan ke kiri..yang kiri ke kanan....camno tuh...mama ni bukan reti sangat edit layout blog nih...sesapa yang boleh tolong mama tak....???

18 comments:

SUZIE APAI said...

la cenggitu plakkk....hiks..takper la, janji isik ader

~ yus ~ said...

ni mesti ter'edit' kat edit html nih. Masih boleh di tukar ker asal, cuma yus tak tahu mcm mana nak beritahu di sini ekk? Sure ada kawan yg akak kenal tahu tuh.

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

akak pun pernah alami menda cam gini, nak nolong pun akak tak pandai, sejak dari ari tu akak tak pernah usik apa lagi pun, takut

Mr PenyuBiru said...

masa tuk tukar layout yg baru lah tu.hehe

dakgilachoc a.k.a nani said...

ok lagi ni...sib baik tak hilang terus...that y sebelum edit apa2 kena backup dulu..tapi kita pn tak pandaila mama psl coding2 ni..uhuhuh..

CuTeMiUt78 said...

uish... sib baik tak hilang terus.. emmm... ada yg teredit kot..

kakpiah said...
This comment has been removed by the author.
kakpiah said...

sian.. tp tak dapek nolong.. blog saya pon serba kekurangan gitu...

Khas Lysha said...

nasib tak hilang sumer mama.. sy pon tak pandai sgt hal2 layout ni.. camaner ek?..

Umie said...
This comment has been removed by the author.
Umie said...

kalau nak bagi tutorial online nie mmg tak reti la kak..huhuhu.. tapi saya tgk ok je blog akak nie..

Fadh said...

tolong...tolong...dah aku dah tolong dah...jap2, wargh wargh wargh...ok aku dah tolong gelak.

fealize_eleanoer said...

pink ni pon lawa la mama...

hiksss!

nizza-abira said...

tak dapek den nak nolong,
tp cantik jgk cat ni kak... ;)

no need to reveal said...

tertukar coding ni agaknye...hmm takpela ...mungkin boleh cari template lain...jangan susah hati...sebab nak tgkkan pun jauh ..kalau tak dah blh tlg..:)

Faina Arisya said...

reset jerk balik.. hikss.. tapi kena design baliklah kalau nak lain dari template sedia ada..

green apple said...

apa yang tak oknya. ok je aku tengok.
pink lagi.

ZH - Ena said...

ala cianya..ena pun tak dpt nal tlg..tapi nsb baik la byk yg tak ilang..klu semua ilang blh nangis nie huhuhu