Friday, January 02, 2009

~ Assalamualaikum...

Assalamualaikum....

Mama mulakan dengan bismillah...pembuka entry untuk 2009 ini...alhamdulillah...kita semua dipanjang usia...dimurahkan rezeki...untuk mengecap 2009 yang bakal kta lalui... Semalam...mama tak berkesempatan pun nak tengok bunga api kat KLCC...act dari umah mama ni klu apa celebration kat KLCC tuh klu ada bunga api..memang akan nampaklah...sebab KLCC memang jelas dan nyatalah sesangat dari sini...esp dari tempat mama menaip ni...selak je langsir ni...nampaklah... act mlm semalam tu mama ketiduran wekeekekk..sama ngan Aqilah ngan papa gak...selalu papa tunggu tengok bunga api...tapi mlm semalam seme dah ngantuk ya amat.. so semalam 1.1.09 we all balik kg...hantar atok Aqilah...we allcuma balik hari coz papa pun keje ri ni ngan esok kan...insyaallah sok petang tak de aral...we all balik lak ke kg...Aqilah klu balik kg...alahai bersuka ria ya amat...semlm masa nak bertolak ke KL...dia tak nak balik...siap nangis2 cakap naaanaaak...nanaaak...siap peluk2 atok lagi...mama tak leh wat apa...angkat je terus masuk keta...apalagi jeritla...aqilah...aqilah...
Balik rumah semalam sempat singgah ke McD sajork....kasi aqilah makan bubur...we all makan mchiken n papa bigmac...tuh je...mlm tadi tak masak dah...Aqilah lak...selsema sikit sehari dua ni...tido pun kurang lena....act dah lama dia tak kena selsema rasa dah hampir 7 bulan kot tak kena selsema...

Oklah...act...mama pun tak sempat nak upload gambar apa2...insyallah jap=jap lagi kalau berkesempatan....hari ni mama cuti...dok umah...Aqilah masih tido lagi ni sempatla mama update blog...tapi tuhla kan...klu tulis entry tanpa gambr ni ..ibarat makan nasi tanpa ulam je kan...tak cedaaapp...hiks....tak perla....mama upload gambar yang paling mama suka untuk tahun 2008 nih...hiks....

5 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

mama, nengok pic tu muka aqilah mcm jeles jer sbb mama peluk buah hati dia...ekekekekeke...

selamat thn baru buat mama sekeluarga...best yer cuti bersambung2 ni..huh..nak cuti gak..=P

Nurmala said...

selamat tahun baru buat akak sekeluarga

ratna said...

selamat tahun baru!!!

cantik gambar tu tp ngapa aqilah pandang mak ayah dia mcm gitu..

RaFFLeSiA MeRaH said...

aqilah tu wat muka heran nengok ko lentok kat bahu laki ko...mcm muka jeles ajooooo....huhuhu....

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. aqilah jeles ke mama peluk papa