Friday, January 02, 2009

~ Mata Ganjaran ~

Act mama dah pakai bertahun dah Real Rewards nih...start tahun 2000 rasanya...tapi selama ni rasanya baru sekali je mama redem hadiah... hiks... telefon wireless...kaler silver... pastu dah lama tak redem... cam wat tak tahu je...tapi setiap kali top up minyak...setiap kali swep real rewards ni...alih-alih semalam...dah tak leh swep...kena isi borang...untuk collect kad baru...kad lama diorang tak leh terima dah...ha sudah...habis...point kat dalam tuh...budak petronas tuh kata...kad baru kira lain...kad lama kira lain...adeeehh...mama ingat point kad lama tuh lehla dibawa ke kad baru...rupanya tak leh...hish...betul ke tak betul staf petronas pam ni cakap...so...mama ingat ada point kat kad lama tuh mama nak redem la hadiah apa2 pun tak kisah...


Ni kad yang dah 8 tahun mama pakai....


Nak kad baru...kena isi borang ni dulu...


Ni kad baru...maybe ramai yang dah guna kad ni kot...cuma mama je setia ngan kad lama tu sampai 8 tahun..wekekkek....

7 comments:

Iz-aNn said...

uikss...akak ni...biar betul...
kad lama tu dah berkurun tak ujud la...hehehe...

PuteriSatu said...

izan ~ itula pasal...punya setia akak ngan kad lama tuh tau....jangan tak tahu....

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah setia betul mama erk..main swipe je...kad bertukar baru pn tatau...hehehe...

Alinlai said...

ahaks...tak pe janji points dpt

gee ryder said...

hubby sy pn pnh pakai kad ni dlu tp beratus kali swipe kt petronas point xnaik² gak...at last hubby sy timbul idea nk mtk resit, time tu brula cashier petronas tu nk tonyoh beria² kad tu smpai 2/3 kali...abihtu selama ni yg xmtk resit tu, main swipe smbil lewa ntah kena ntah idak...
lps pd tu xkuasa dh hubby sy nk pakai...keje asik menipu org jer

tp utk akak xtau la pulak kan...

CuTeMiUt78 said...

oh.. sayangnya point kat kad lama tu ya

Khas Lysha said...

mama ni mmg setia la sampai lapan tahun guna kad tue,.. pasnie nak redeem apa lak?