Saturday, January 17, 2009

~ Sandalnya Mama ~

Dah lama sangat mama nak cari sandle brand nih... maklumla sekarang ni kalau berjalan memana tuh...jalan sikit tapak kaki dah sakit...yerla..berat badan tak balance ngan size kaki la gamaknye kan..itu teori mama la...sebab dedulu berjalan kaki jauh pun..steady je...sekarang ni...aduhai..tawaf pasar malam pun tapak kaki terasa sakit...memalam mula lah minta tolong papa urutkan...baru lega sikit... So...semalam kebetulan lunch time jumaat panjang sikit kan..so menapaklah we all ke Sogo...ada akak sorang tu nak cari sandle gak..so we all pun menaburla zakat kat Sogo tu...huhuhuu... Pilih punya pilih...yang ni mama berkenan...ala u all pun tahu kan...design brand ni...dia punya design tu takat ala-ala jekkan...tapi sebab mama fikirkan nakkan sandle yang comfit...so redha jekla bab2 design2 nih...





Kira oklah kan...bila pakai memang comfit...very2 de selesa tau..

9 comments:

gee ryder said...

crocodile mmg comfy, sy pnh pakai

oli said...

yang penting selesa untuk dipakai...

zino said...

lepas ni lebih jauh le dia tawaf hehe

SUZIE APAI said...

info psl sakit tapak kaki dr pakar DEMC..ramai org pompuan jadi cam tu efect dr ms bersalin & kurang penjagaan urat2 dlm badan...try mkn jamu!

dakgilachoc a.k.a nani said...

perghhh...crocodile tu...mahal2..hehe...oklah tu...lawa gak...mmg comfy la..sbb harga pun leh tahan kan :d

mama mya said...

salam ziarah.. okeylaa tue cantik

kakpiah said...

semenjak dah banak pinak nih.. mmng kena carik sandal yg rata dan selesa ajer gitu..
kalo dak rasa tak balance badan di buatnya kan?

.:Iz-aNn (",):. said...

kak...cantik ar...harus cari gak barang sepasang ni...hehehe...

ZH - Ena said...

mmg selesa pki sandal jenis nie..ena pun pki time ena pregnnat dulu..selesa ajer bila jln2