Saturday, January 03, 2009

~ Tinted Gen-2 Mama ~


Nak masuk mana ni...???? Nak buat ape....???

Sebenarnya nak tinted keta...Kebetulan ada masa...ada rezeki ada peluang...dah lama sangat papa nak tintedkan Gen-2 mama ni...dari sehari ke sehari...act mama bukan kisah sngat pun tinted ke tidak ke...wekekek...janji keta boleh gerak...sudah...tapi disebabkan sekarang klu time panas...panas membahang...so..tak fikirkan kita...fikirkan anak jekla kan panas...kebetulan papa kata jom kita tintedkan keta...mama orait je...janji bukan duit mama kan....duit papa....tapi keta mama...hiks... jom kita layan gambar-gambar time tunggu staf brothers tu tinted kan keta mama...


Aqilah macam biasala menakal tak berenti dia la....


Tuh sebab dah berlebih2 nakal....tuh yang kena dukung tuh... gambar sebelah lagi tu..tak tahu apa motif tetiba salam n cium tangan papa....hiks.


Baju tu beli kat Zoo Negara....wekekek...Aqilah yang request nak gambar tiger tu...`ager...ager...ager' dia panggil tiger tuh....


Lagi kita larang...lagi tu dia nak buat...


Memang tak diam seminit...

Mama sebenarnya tak reti nak pilih tinted ni...papa tanya..mama nak yang gelap ke..kurang gelap ke...atau silver ke...gold ke...ntah apa2 la lagi soklannya kan...manalah mama reti...mama kata...janji gelap tak panas sudah....senang kan jawapannya....so..lelain papa uruskan ajelah...memang buta keta tul mama kan...ntahlah mama memang dari memula pakai keta dari tahun 2000..masa tu pakai Kancil silver jek..yerla..masa tu manalah nak mampu pakai keta mahal2 kan...eceeeh...macamla gen2 mama tu mahal sangat...kira mahalla dari kancil silver mama dulu...kan.... mama memang tak minat langsung bab2 keta ni...tak minat..dah tak minat dah tentu jadi tak reti sepatah haram kan...kebetulanla...tuhan tu maha kaya...temukanNyalah jodoh dengan papa yang memang kerja dalam bidang automobil ni kan...dah...langsung mama tak ambik kisah langsung pasal keta mama....yang mama tahu...isi minyak & bawak...tuh jek...nak alihkan Car seat aqilah pun mama tak reti....kui..kui..kui....


Taaarrrraaaaaaaa...dah siap...pilih tinted paling gelap sekali...hiks...Aqilah nak rasmikan dulu...tengok tuh..tak sempat-sempat nak masuk keta...

9 comments:

~ yus ~ said...

wah!!! Cantik!!

chuya said...

bape ek? hehehe

Y u Z z 9071 said...

red tu....cunnnnnn.....

shafarina said...

tak suka yang gelap sangat sebab kalau hujan meraban nak bawak keta..

gee ryder said...

fuh! kete kongsi gelap ke ni? hehe...

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah hebat..kete merah tinted gelap...mesti bercahaya2 kete mama ni...hehehehe...

kiutnyer aqilah ikat rambut 1 camtu...comel amat...siap ngan botol susu lagik tu...eee.....geram nengok....=P

edrina said...

mmg kalau tak tinted panaskan.. dah lah sekarang neh kalau panas..panas membahang rasa cam nak terbakar jerk kulit muka.. aqilah ni boleh geng ngan danisha..samer lasak tak reti dok diam walau seminit melainkan kalau tido hahahaha

kirana said...

wah mekap kete pulak :P

rosmona said...

suke saya tgk aqilah minum air masak..bkn senang bebudak nk minum air masak ni..