Wednesday, February 18, 2009

~ Progresnya Teratak Puteri - Februari 09 ~

Ahad lepas...we all kan ke Putrajaya...dah alang-alang ke sana...otw nak balik...we all lalu ikut Nilai..coz nak singgah umah adik ipar kat Bandar Sri Putera...sempatlah kitorang menjengok rumah kitorang...tak banyak progresnya... cuma bumbung dah lengkapla...tak macam we all gi dulu...tapi maybe slow sikit progresnya kali ni...



Ini memang Lot umah we all....klu dah banyak siap..dapat masuk dalam baru syokkan...emm..harap-harap progressnya makin cepatla...dah tak larat nak dok umah sewa lama sangat...hiks.... satu je gambar mama sempat snap...papa dah bebel..coz hari dah maghrib...ngeh-ngeh-ngeh...mama degil ajak gak tengok umah...

9 comments:

My Blog said...

wah.. tak lama lagi lah tu kan... dah boleh buat perancangan apa yang patut tu..

lieya_latif said...

mesti tak sabar kan kak......lieya yg baru tapak tu disodok tanah pun dah tak sabar ini kan akak yg dah siap 90% nie....kalo boleh ari2 nak gi jenguk umah kan kak

dah leh spend ape yg patut sebelum masuk umah ni....

oo akak beli kat bandar seri putera yeak....cantik2 umah kat situ...

ZH - Ena said...

mesti dh tak sabar nak duk umah sendiri kan..

harap cpt la siap n cpt la blh duk umah sendiri..

Mamamanja said...

best dapat dok umah sendiri ni.. x kira le kecik ke besor.. pueh ati

Fadh said...

dah siap nanti ko panggil eric botak tue decorate umah ko...

atty's said...

sonoknya nanti kalo dah pindah umah baru..

rynn2506 said...

wah sorg lg dpt masuk umah baru..umah sendiri lak tu...kite pon masih menyewa lg...hik3...

kalo dah siap nnt kak puteri jgn lupe tepek pic kat sini ekk....

bOnda said...

wahhh..bestnye..saya nih plak tak sabOr nak tunggu bila india tu nak keluar dari rumah tu..huhuhu..dia nak tunggu pitis masuk full baru dOrang blah..cesss..apepun pada 'bakal' jiranku, selamat datang ke nilai..=)

dakgilachoc a.k.a nani said...

hehehehe mama...dpt tgk jap pn dh puas hati erk...oklah tuh...tak lama lagi dh leh pindah tu :)