Wednesday, February 04, 2009

~ Survey-Survey Katilnya Aqilah ~

Papa dah lama suggestkan ngan mama untuk belikan Aqilah katil... pada mama Aqilah kecik sangat lagi nak tidur sendirikan..coz mama dulu kecik2..sampai umur 5 tahun tido bawah ketiak mak...wekekekke...yerla..orang kampung kan...belasah je...tapi papa start umur 2 tahun dah tidur sendiri...mak ngan abah mertua memang cam tu..semua adik beradik hubby paling lama 2 tahun je tidur sekali ngan mak abah... maybe hubby nak ikut cara mak abah dia kot kan...tak kisahla...act itu paling baik..biar dia berdikari sikit... tapi mama tak plan nak asing tempat tidur ngan Aqilah dalam masa sekarang...mama plan tunggulah bulan 5 ni..genap Aqilah 2 tahun kan..tapi tuhla....papa kata...kita ajar dari sekarangla... emm sukatila pa... layankan ajelah.... dia tahu apa yang terbaik untuk anak dia kot kan... so... jom kita survey-survey katil tuk Aqilah...

Set bilik tidur ni...cantik sangat.... eeii geram...tapi lebih dari bajet... coz we all tak niat nak beli yang mahal2 wat masa sekarang.. katakan... tahun berjimat cermatkan..kan..kan....?

Tapi Aqilah cam berkenan sangat dah ngan set bilik tidur ni...
nanti kita pindah umah baru ye sayang..baru mama n papa belikan yang mahal sikit...


Cantikkan sofa budak ni...cute...

Yang ni pun cute...

Katil ni pun lawa.....
Tapi we all tak beli yang seperti gambar di atas....
Nantila mama tempek gambar....tunggu entry selanjutnya....daaa..

11 comments:

My Blog said...

cantiknya set katil ni.. leh tahu kat mana tak.. nama kedai tu ker... berminat plak nak cari...

~ yus ~ said...

wahh..baguslah kalau aqilah pandai tidur di katil sendiri. Jangan jadi macam anak2 yus, dah ada katil dan bilik sendiri pun, malam2 semua masuk bilik ibu dan abah dia. Mula2 jer masa nak tidur, tidur di katil masing2, malam2 merayap..huhu. Pas tuh, kalau kita kunci pintu bilik kita, dia ketuk bagai nak pecah..hahaha

RaFFLeSiA MeRaH said...

kang tido sorg2, tergolek bawah katil lak, haru si debab tu....

DYLA said...

kak best nyer kak! comel kak set2 pink tu semua... kat ne kedai akak pi ni.. leh dyla buat persediaan hehehe..

kak cpt upload katil aqilah. tak sbr nak nengok ni!!

edrina said...

mmg cantik2 set bilik tido bebudak kan..tapi fulusnya harus menarik tertarik very da ba bom jugak kan ekekekeke

kirana said...

cepat tepek!!!


saye pon dok plan2 nk pisahkan aiman..tp tak sampai hati huhuhuuh
tak pa la..sementara kecik ni tido ngn mak..dah besar karang tinggalkan kite.rindu pulak..ewahhh ayat nk pujuk hati

kakngah said...

anak saya sama cam ank yus... huhuhu!!

nasazfrog... said...

kat maner tuh kak... cute jer tgk bebudak punya katil,, sike sgt tapi harga leh tahan jugak.. :)

antalya said...

not bad jugak taste anak dara sorang ni ye..pandai dia suka yg mahal..pokai la mama ngan papa nye kalo cmni
p/s: sy yg dh tua ni pon kdg2 blk kg tido ngan mak jugak hihihi

YanDarwisy said...

Kalaulah katil secantik itu, alamak makin lenalah dibuai mimpi indah Aqilah oiii....

mama iqa said...

cantikla katil aqilah..ala2 english style sbb warna putih! i like! comforter kartun tu pun cantik je tgk..