Wednesday, February 25, 2009

~ Tudung Hijau Aple... ~

Semalam kan mama replace tempat P.A Datuk Poziah (Timbalan Ketua Pengarah) kat ofis mama nih...bukan semalam je..tapi selalu...bila P.A Datuk cuti...emergency atau apa pun la....harusla mama yang dok gantikan....Act Datuk Poziah ni baru lagi kat ofis mama ni..dalam 2-3 bulan gitu...and maybe rezeki mama la tu kot kan... Kawan pada Datuk Poziah ni nama Datin Zam datang tuk jumpa Datuk...alih-alih...dia hulur kat mama 2 helai tudung...satu kaler coklat..satu kaler hijau aple...dia kata..satu tu u...satu tuk wawa (P.A Datuk)...beria-ia mama kata tak nak...tapi Datin tu beria-ia lak nak bagi jugak kat mama...habis..dah memang rezeki mama lah tu kira kan....mama pun tinggalkan dalam drawer Wawa...suruh wawa pilih mana satu dia nak..selebihnya tu kasi je kat mama....act mama dah aim kaler hijau aple ni...elok2 je wawa nak kaler coklat kan...sookerr...sokerrr....



Cantikkan....hijau...mendamaikan....

12 comments:

nenekrock said...

cantikla kak kaler green apple ni
sy pn mmg tgh nak carik bestnya akakkk >.<

auni firdina said...

ambboihh2..akakkkk,dpt tdung free lg yer..jelessssss

viruspadu said...

sweet la tudung kaler tu kak

suka sy tgk

berapa $$$$$ kak?

chehhh dan2 tu tanya harga :p

bOnda said...

alhamdulillah..rezeki jangan di tOlak =)

gee ryder said...

cantek tu...meriah kaler dia

CuTeMiUt78 said...

ha'ah.. ler.. memang cantik..

ZH - Ena said...

rezeki jgn ditolak..musuh jgn dicari..

terima ajer..mmg cantik..besar gak batu tepi tudung tu erk

Mak Su said...

waduh, kalau dah rezeki :)

zino said...

ai say man tak nampak gambar.. hehe

Mamamanja said...

cantik
kalo ada awning lagi cantik gamaknya hehehe

baby said...

emm suke akak dpt adiah...udah rezki namanya..datuk poziah bt abd rahman eh kak..kalo kat kem penerangan iyalah kot ..dulu dia boss kawan saya.. ;-)

dakgilachoc a.k.a nani said...

mmg cantik....so sweet...dh rezeki mama lah tu..alhamdullillah...