Thursday, February 26, 2009

~ Umur Mama Yang Ke-34 Tahun ~

Alhamdulillah...syukur ke hadrat Allah s.w.t...hari ni genaplah umur mama yang ke-34...dah tua kan...? Apapun....alhamdulillah...syukur...dalam usia yang macam ni...mungkin orang lain sudah mempunyai segala yang diimpikan... dan mama rasa... masih terlalu banyak yang diimpikan masih belum terlaksana... tapi apapun mama bersyukur dengan apa yang mama ada....paling utama yang mama hargai...punya keluarga yang bahagia... setiap detik hati mama berdoa...semoga segala apa yang we all lakukan diberkati Allah s.w.t sentiasa...insyaallah...

Act...every year...selalunya papa just belikan kek n we all celebrate sendiri je...hadiah tuh....mama tak pernah harap pun...mlm tadi pun..papa cam wat tak tahu je birthday mama...lupa ke dia...tak tahula kan...hiks...selama ni pun we all tak pernah la buat surprise party ke apa ke...just wish biasa-biasa je...apapun..kita tunggu jekla petang ni kan...papa nak kasi apa kat mama...kot-kot buat tak tahu je kot...ntah-ntah lupa ri ni birthday mama....wekekek....

Ni kek last year...last year tau u all...bukan kek tahun ni....ngeh-ngeh-ngeh...papa...mama nak makan kek besday ri ni...uwaa...


Ni...bunga papa beri last year...papa...mama nak munge..nak mungee...wekekek...sesekalikan nak bermanja apa salahnye...



Aqilah...sila jangan jeles ngan mama tau...

16 comments:

edrina said...

Kak Puteri, Happy Birthday!!

Betul tu setiap org ada kelebihan & kekurangan masing2 jadik bersyukur & hargailah apa yg kita ada :-)

Semoga berbahagia selalu disamping keluarga tercinta..

geyam nengok aqilah yg bam bam tu.. nak geget muleh? ekekek

DYLA said...

hepiii beseday kak!

slmt tmbh umur, moga makin murah rezki ye.

ratna said...

happy bday kak!!!

semoga dipanjangkan umur, sentiasa dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan yg sihat selalu dan berbahagian dgn org2 yg tersayang.

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

happy birthday, moga panjang umur dan dimurahkan rezeki dan yang paling penting, bahagia sokmo

kirana said...

happy besday to uuuuu
happy besday to uuuuu
heppy besday to mama...
heppy besday to uuuu.... *music*

saja ja tu cek abe wat2 lupa..ntah2 ada big surprise :)

semoga akak sentiasa dirahmatiNya

nyonya*PIE said...

hepi bsday kak...smoga pjg umo, murah rezeki, sihat sejahtera.wow this year mst dpt hadiah yg best2 tu...
*cpt2 kasi aqilah adik..hehe

yayan said...

Happy Birthday Kak...

Heida Sabrina said...

Happy Birthday untuk puteri1, semoga bahagia selalu dan di murahkan rezeki.....amin

yantz-yeem said...

hepi birthday kak...smuga dimurahkan rezeki n bahagis selalu....

Liana said...

Salam Perkenalan...
Selamat ulang tahun yg ke-34...
Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, bahagia dan hapi selalu...

Fadh said...

aiseh...td dh wish kat RM...kena wish sekali lagi...he he he

selamat hari lahir semoga berbahagian selalu dan dimurahkan rezeki...amin.

p/s: cepat2 laa bagi aqilah adik hu hu hu

Mamamanja said...

epi besday
moga panjang umur, murah rezeki dan bahagia selalu

++eden|essey++ said...

epi beseday kak...
smoga hepi n murah rezki, leh tambah adek tuk aqila..

ZH - Ena said...

selamat ari jadi kak

semoga akak sekeluarga dimurahkan rezeki..amin

masviona said...

hepi besday to u!!

dakgilachoc a.k.a nani said...

SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN tuk kak zaini mama aqilah....sorry lambat wish.. Moga tercapai segala impian mama dan bahagia didunia dan akhirat...aminnn...