Monday, March 30, 2009

~ Cerita Sabtu ~

Weekend baru ni mama satu family balik kg...dah lama tak balik....kebetulan Cik Ngah Aqilah pun ada kat rumah nak ikut balik kg sekali...so we all gi beli barang kat care4 tuk masak bawak balik kg... adoiyaii....tanpa papa memang mama tak leh nak handle aqilah sensorang...fush...jenuh weeh...klu tak caya...cik ngah dia tahulah betapa lasaknya Aqilah...


Ni dia nak heret bakul care4 nih sendiri...


kasut baru dah pakai...tak sempat bawak gi tengok papa main futsal...hiks


Tuh berebut bakul ngan cik ngah dia..


Dia ingat basikal agaknye...hiks..


Tengok...layankan ajela....

p/s ~ Untuk auntie-auntie blogger yang nak tengok kasut sport Aqilah...inilah dia...harap puashati ye...



14 comments:

atty's said...

bukan main bergaya lagi aqilah ngn new shoe..

are said...

comel laa kasut aqilah tu..

NuRuL 'AiN said...

lawa nye kasut dia...

salam perkenalan..link ur blog

shiemz said...

Lasak betul la si aqilah nieh yek... jenuh mama dier, mesti kurus pasni..hehehe

Mak Su said...

eh wah, bersemangat sungguh dia melompat-lompat

isya said...

kuat k tarik bakul tu aqilah??? hehe

gee ryder said...

pandai ke dia melompat tu kak?

My Blog said...

mcm org besar-besar je si aqilah ni ekkk... gaya dia mcm dah matang sebelum usia gitu...

azzamoro said...

Haa..bergaya betul ni. Ni belum pakai high heel ni.. hehe

dakgilachoc a.k.a nani said...

dah pakai pn kasut sport haruslah aqilah aktif kan...ehehehehe...sesuailah tu...:)

Qasehku said...

Msti happy ngn kasut barunya iteww kan..blh auntie pnjam syg..

rosmona said...

hehehe... ginilah jadinye bile dah dapat kaki..dah tu pulak dh ade kemahuan sendiri..layan je la kak...janji bahagia..

Mama_Aqish said...

wah ada gaya nak borong barang tu....cantik kasut Aqilah..aqish pun nak gak

bOnda said...

mama, aQilah tak mintak trampOlin tu ke bawak balik? =p