Sunday, March 22, 2009

~ The Diamond Castle ~

Ni sebenarnya citer peberet Aqilah...Barbie n De Diamond Castle...semua dia tahu pasal citer nih..pasal doggie yang nama lilie n Sparkle tuh...pasal Slyder raksasa si Lydia...kiranya...Aqilah tahulah...klu tanya pun dia leh jawab...betapa la dia minat citer Barbie ni....


So..kat ending citer tuh...kan diamond castle tuh timbul dari tengah tasik...tiap kali diamond castle tuh timbul..mesti Aqilah cakap...mama...nak gii...nak giii... tiap kali occay u all...memang tiap kali..klu 10 kali round dia tengok citer ni..maka 10 kali la dia akan cakap nak gi situ...cheeeh..klu muzium ke...klcc ke...lehla mama bawak-bawak...ini...adoiyaii...nak jawab pun tak tahu...selalu...mama serah kat papa je..mama kata...ok..nanti Qilah cakap ngan papa ye...Qilah nak gi situ...ngeh-ngeh-ngeh....papa sila jawab....selalu papa jawab gini je...ok...nanti papa bawak...hahhahaha...kelakor..kelakor....


Ni budak tengah tengok citer Barbie... konon main remote nak slow n kuatkan volume...cam pandai...


4 comments:

Abang Long said...

jom bawa aqilah datang pelabuhan klang ?

an.wardrobe said...

Di sini ingin memaklumkan koleksi batik kelantan telah pun di update ke blog kami.

Sila berkunjung ke http://www.an-exclusive.blogspot.com

atau pum ke http://ww.an-wardrobe.blogspot.com

mama_Lieya said...

wah,...minat dia yerk...

akak jom gi tengok promosi kat blog mama..

http://allshoppe.blogspot.com/

CuTeMiUt78 said...

oh....oh ... mana nak cari diamond castle qilah tu...