Monday, March 09, 2009

~ Kasut & Selipar Aqilah ~

Dah lama tak belikan sandal dan kasut basahan tuk Aqilah.... Sandle yang ada tuh dah naik kepam dah di pakai dek Aqilah... kebetulan jenjalan cari stok susu Aqilah... terjumpa kasut ni...cantik lak tengok.... so rembat sepasang....


Aqilah dah pakai kasut size 7 tuk kanak-kanak...kasut size 6 dah ketat...


Ni plak...selipar suka-suka beli tuk Aqilah....suka bunga2 tuh...nampak english...tapi Aqilah kurang suka pakai selipar nih...


Ni lak sandle bulu-bulu...Cik Ngah Aqilah yang beli...pun sandle suka-suka...Aqilah pun tak berapa suka pakai....tapi cantik...cute je.....

Sebenarnya Aqilah ni tengok mood dia...ada masa...dia suka pakai tak nak tanggal-tanggal....tapi selalunya satu sandle dia suka...yang tu je dipakainya sampai rosak....

16 comments:

shima said...

amboi...comelnya kasut....geram tengokkk...

Abang Long said...

Kiranya yang dia suka, akan dipakai sampai rosak...

Alinlai said...

baguslah...jimat duit mama dia :)

JIVEBUMZ said...

alahai comelnye selipar nye aqilah.. comei macam orgnye..

saya pon lame tak jengah blog akak.. ok ok saya akan selalu menjengah yer

Umie said...

bagus aqilah nie setia pada satu2 jenama...senang mama dia nanti..bila dah hancus kasut tu baru beli baru...hikssss

SyaNa said...

comey2 kasot aqilah..

azzamoro said...

cute & comelnyer kasut yang ade butterfly tuh. Takde pics dia gayakan kasut tu ker?

~fara~ said...

manyaknyer selipar aqilah.jeles la.comey2 lak tu.isk,bile nk ade baby girl lak ni.kekek

Zanna_MamaBatrice said...

chumel2 sandal aqilah
yg 1st tu sama mcm batrice punya
tp kaler kuning hijau...he he he

++eden|essey++ said...

kak....kasot qila 1st tuh beli maner erk...ala2 croc lah....nabihah kecik lg so kene lah beli croc palsu...hehhe..ibu ayah die xpe croc ori...hahaha

dakgilachoc a.k.a nani said...

cute n sweet...aqilah ni bagus gak er..setia gitu...ehehehehe...

nyonya*PIE said...

wow...nyoping eh...comel la kasot qilah tu

rosmona said...

chumeel nyer..sama chumeel cam aqilah..

CuTeMiUt78 said...

eeiiii.. cute nya.... klu mirul kan memang confim takmo pakai yg bulu2 tu.. sedangkan selipar dia basah skit je pun dah geli nak pakai.. apa ntah lagi yg bulu2 cam aqilah punya

gee ryder said...

aqilah dah pndai memilih skg ni ekk..kemain lg

viruspadu said...

cantik

berapa $$ kak yang pink tu?