Friday, March 27, 2009

~ Telekung Dari Bandung ~



Sebenarnya dah lama mama teringin sangat nak beli tudung cam ni...tapi tuhla cari kat KL ni cam tak jumpa lak...tak tahu la kot ada yang tahu kat mana ada jual telekung cam ni ye...mama tak terjumpa lak kat sini...kebetulan ada akak kat ofis ni anak dia study di Bandung Indonesia...so mama pun kirimlah mintak belikan bila dia balik ke sini... tapi gambar kurang jelas...coz mama snap guna h.phone cap ayam mama sajork...hiks... puashati rasa dapat beli telekung nih... sesekali kan....apalah salahnye beli tudung yang mahal sikit...selama ni..baju n barang lain...kita mampu beli...tapi telekung berkira lak nak beli yang mahal...so mama rasa puashati dapat beli telekung nih...sejuk dan elok terletak je bila kita pakai....

14 comments:

azzamoro said...

cantikla.. mahal tak?

atty's said...

memang cantik sgt..mahal tak ?

are said...

comey la mama telekung ni...kl kat indo mmg comey2 kan...utk budak2 pun comey2..

diniedinar said...

nanti snapla gambar bila pakai.. nak tengok.. :)

JIVEBUMZ said...

cantik nye kak telekung nie!! baru2 nie ada akak kat opis saya pegi bandung.. balik tu tengok bila semayang dia pakai telekung sama cam akak beli nie laa.. saya tanye hege telekung nie kat dia katanya mahal jugakk.. lebih kurang rm200.. ye ke kak?

Insaflah said...

Telekung itu warna apa ya ? Kelihatan hijau ...

Mommy Lyna said...

telekung indon mmg lawa2 & unik kan kak.

ada kawan saya nakgi Bandung next month, akak nak kirim? kalo nak, kontek saya secara peribadi. cewah. or kalo nak kirim apa2 ke.

pegi kat blog, click je kat tab CONTACT kat atas tu.

zh-ena said...

cantik mahal ker

viruspadu said...

aiseh,

akak mcm ada aura lak ngan saya

saya dah byk bulan gak carik telekung ni, hikhikhikhik

harusssssssss ku carik jugak niii

shiemz said...

Aku pun soka gak telekung gitu.. nampak lain mcm kat KL nie.. wah, dah tukar templete yek..heheh

DYLA said...

template ni lg lawa kan kak. kemas je

BundaArka said...

Assalamualaikum,
Kami menjual mukena/telekung exclusive AMALY untuk anak & dewasa. Terbuat dari bahan kaos kualitas ekspor yang lembut dengan ornamen sulam pita/payet/brokat yang cantik. Tersedia dalam 7 pilihan warna ( pink, putih,cream,coklat susu, kuning kunyit,hijau muda dan ungu. Khusus sulam pita warna biru Navy ).
Untuk detail produk,silahkan kunjungi website kami http://www.mukena-qu.yolasite.com.

Kami juga membuka peluang menjadi agen/re-seller mukena AMALY di seluruh Indonesia & di luar negeri.

Bila berminat silahkan menghubungi kami via email ke : caturwira@cbn.net.id atau telepon/SMS ke
+62 817 807 405
+62 815 1450 1472
+62 21 4667 3945

Wasalaam,
Lelli Oktafiyani
http://www.mukena-qu.yolasite.com

Nuruk said...

Salam semua..
Saya juga ada mengimport telekung@kebaya@kain dari Bandung. Memang di akui kualiti serta rekaannya luar biasa.
Next week saya akan sekali lagi ke sana.
Singgahlah ke blog saya..
imaancouture.blogspot.com.
Thanks..

kedai kain said...

saye ade jual telkung, t-shirt dan blouse untuk muslimah..datanglah ke blog saya..telkung sutera saya jual RM 90 jer..
dtang lah ke kedaikain88.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...