Friday, March 06, 2009

~ Kebizian Yang Melanda ~

Sebenarnya mama tak de masa untuk berblog dalam minggu ni...Isnin sampai Khamis...mama terlalu sebok di ofis...dan hari ni mama cuti...sebenarnya semalam papa warded kat Wad Kelas 1 - Hospital Besar Kuala Lumpur. Hari ni jadual minor operationnya berjalan lancar...alhamdulillah...penyakitnya..tak perlulah mama uar-uarkan di sini kot...apapun...alhamdulillah semuanya berjalan lancar...mungkin rawatan susulan akan menyusul bulan demi bulan kot...untuk pengetahuan semua...bukanlah penyakit kronik.. penyakit biasa-biasa jek...so...selama 2 jam mama tunggu operation berlangsung...tambah 2 jam recovering. 1 jam sebelum dan 1 jam selepas operation dijalankan...fuh...macam ni lah agaknye rasa papa tunggu mama operation masa melahirkan Aqilah agaknye...mesti papa lagi cemas kot...coz mama tunggu papa operation juz...minor operation saje....act kat sini...mama bersyukur dengan apa pun dugaan dari allah untuk mama sekeluarga...dan mama percaya...dugaan ini menguatkan lagi ikatan kasih sayang kami suami isteri...dan anak beranak... doakan semoga papa aqilah cepat sembuh ye...mama pun tak boleh lama ngadap pc....coz mama sorang jaga Aqilah...selalu papa ada....act mama banyak benda nak tulis...tapi mama tak tahu apa yang mama nak tulis...fikiran ni cuma ingat nak tido n nak rehat je...coz satu hari kat hospital hari ni...nasibla papa ambik bilik 2 katil jek...n katik sebelah tak de orang...so boleh la mama landing-landing kat katil sebelah...so..oklah ye...nanti apa2 hal mama bercerita lagi...

p/s ~ Entry tanpa gambar...mesti boring kan....

4 comments:

aNIe said...

Mama...rehatlah...semoga suami mama akan segera sembuh...

zino said...

semuga dia cepat sembuh... kena juga berehat..

CuTeMiUt78 said...

oh begitu ke.. semoga papa aqilah cepat sembuh ya.. berehat la..

gee ryder said...

semoga cpt sembuh