Monday, March 23, 2009

~ Makan di Rasa Mas ~

We all ke Carefour just nak cari susu Aqilah...dah setle beli semua...turun-turun bawah...adalah staf kat Rasa Mas ni kasi pamplet...cam murah je... setiap set RM7.15++, papa kata..why not kita cuba...dah lama teringin nak rasa makan kat sini...tapi yang we all aim ayam panggang dia...bukan menu2 cenggini....tapi tuhla....order jekla kan...dah alang-alang murah...kebetulan lak tetengah bulan cenggini....tengok murah sikit...harusla sambar aje....


Tuh menu dia...unik....


Ni budak nakal...dapat aiskrim baru nak dok diam sikit..




Mama order ni...kebab...emm tak order pun tak per...


Papa punya...cam tak de yang special je rasanya..


Restoren nya leh tahan...tapi gelas je...ala-ala gelas kedai mamak je....cheeh...
Air tu kena sorokkan dari Aqilah...coz..klu tak sorokkan..nanti dia nak bedal air tu je sampai kembung...so...air tu harus disorokkan....
(Abaikan CR mama tuh ye...tak terniat pun nak tunjuk CR tu...tapi dah tersnap...ngeh-ngeh-ngeh)

Mushroom sup...semua ni datang dalam satu set menu...
Maybe...klu order ayam panggang baru best kot....yang lain...ala-ala jekla....



11 comments:

HappyIrfa said...

salam kak..
penah lalu dpn restoren ni tp x singgah..nak komen psl cr.macam penah tgk rupa2nya baru tingat sil pakai..cantik gak sbb saya suka kaler putih.hehe

atty's said...

nampak cam shedap je..sedap ke..?

bOnda said...

awat dia tak aware pasai gelas dia tu erk? =p

Mama_Aqish said...

mama aqilah camne nak wat msj visitor blog....kita wat tak leh la...tomei nyer aqilah mamam habis tomot mulut...

Cho Zila said...

>>rasa mas pernah jumpa kat carre4 wangsa maju.. kalau tengok model yang nama aqilahtu mesti sedap kedaini..

SyaNa said...

tak berape sedap ye kak menu dia..
takpe nnt akak repeat ayam panggang tu..

Cho Zila said...

>opps lupa lak carre4 subangjaya pun akak pernah makan.. lupa sedap gak tapi dah lama tak gi sebab dah tak duduk subang jaya lagi..camner boleh lupa..
>mama bag CRtu cunler.. sekarangni CR dah ok sikit yerk..

Y u Z z 9071 said...

CR tu white kaler kan..

cun cun...ala asal tunjuk sipi sipi jee

my qaseh said...

Hehe tang CR tue yg bkenan..hehe npk tk amk pnuh..tgk cm sdap jer mknannya tue kan..

CuTeMiUt78 said...

oh.. tak berapa nak sedap ya.. kat sini pun ada gak tapi cam tak best je..

niza said...

salam kenal...
ayam panggang dia best!!mmg gelas dia pakai cam kedai mamak kan...gelas plastik jek...hehehe..