Monday, March 23, 2009

~ Nasi Ayam Satooo!! ~

Kat gerai dekat masjid Kg Melayu Ampang tuh...nasi ayam dia boleh tahan...mama suak beli kat situ...disamping nasi ayam dia boleh tahan...service dia bagus...cepat n cekap sekali...tak perlu tunggu lelama...syok tak tensen....satu hari...time ni we all baru balik dari Tabung Haji tak silap...dah tengahari kan...haruslah nyinggah je beli nasi ayam...coz...mama nak ke ofis balik...mana sempat nak masak...we all cuma order dari dalam keta..malas nak turun, panas pun ye tetengahari buta kan...buka cermin keta...mama pun katalah...kak nasi ayam bungkus satu ye...(satu je coz mama, atok aqilah, cik ngah aqilah seme kenyang....)haih..Aqilah pun order...`Acik ayam satoooo....' dengan gaya tangan-tangan sekali tau...kelakar sungguh...



Tuh nampak siap tunjuk satu tuh...
(p/s ~ Gambar ini adalah lakonan semula oleh Aqilah Najla...ngeh-ngeh-ngeh)

5 comments:

ratna said...

kak..ni kena bawak pi kedai mamak ni.. aneeee teh tarik satu!!!

SyaNa said...

drive thru ye kak..
senang ye

azzamoro said...

kecur pulak. nak try aa nasi ayam kat sini one day..hehe

bOnda said...

wah2..bijak tOl anak dara sOrang ni ye =)

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. pandai ya qilah..