Tuesday, March 24, 2009

~ Pagi Yang Gelap ~



Pagi ni....gelap ya amat...mama otw ke ofis tadi..rasa macam cuak-cuak bawak keta...yerla...gelap cam malam pun ye...mama bawak keta pun dengan cukup berhemah sekali...maklumla suasana ala-ala malam kan....tapi selalu malam keta tak banyak kan..ini cuaca gelap..tapi keta berpusus-pusu... apapun..mama sampai ofis 1 minit sebelum kul 8.00 memang ngam-ngam je...dah kelam kelibut time parking keta....cheeh... tengah sedap-sedap brekfes bihun goreng kat pantry...tetiba ada call...urgent..hish...sape plak call...rupanya...management sime darby...huhuhuhu...mama dah ter parking di parking reserve diorang...cheeh!...mama betul-betul tak perasan...selalunya lot yang mama parking tu tak de lak tulis reserve...alih-alih...hari ni dah reserve lak dah....dan-dan tu gak diorang mintak mama alihkan keta..tak menyempat-nyempatkan...mama ingat...ada la yang tunggu kat lot parking tuh...hampeh...sorang manusia tak de tunggu... mama pun hegeh-hegeh letak keta kat puncak sana nun, Level 11 tuh...tinggi cam gunung....nasib tul...yerla..pepagi ni kan gelap...mama pun tak perasan lot situ lot reserve...emmm....nasibla.... Okeyla...mama layan keje jap eh...nanti-nanti mama citer lagi... ada entry gosip-gosip jap gi mama nak postkan..hiks...jangan suspen tau...bukan gosip sesapa...gosip jiran mama...so...jom kita layan keje dulu eh....

5 comments:

atty's said...

sama jugak kat bangi/kajang..separuh tmpt kty lalu ujan lbt..sampai tmpt lain..gelap..lom ujn..sampai saat ni ujan tak benti

mama_Lieya said...

emm sama la sini pun ujan

SyaNa said...

sedap tido cuaca gini..huhu

CuTeMiUt78 said...

kat sini pun sama gak.. pagi2 dah hujan lebat.. oh gosip2 apa tu

antalya said...

takut kan tgk langit pg td