Thursday, March 26, 2009

~ Satu Lagi Laman Blog Mama ~

Macam tamak tul mama kan..muahahaha....sampai 2-3 blog mama create...ini salah satu Blog Luahan Mama Aqilah...Act blog ni dah lama...sesaje mama create untuk luahan hati mama...tapi terbiar tanpa disentuh cam tu je...coz mama lebih enjoy kat Blog Mama Aqilah nih....tapi kebetulan mama teringin sangat nak tukar template 3 kolum..so mama saje wat testing kat Blog Luahan Mama Aqilah tuh...hiks...so sesapa yang sudi jengok...leh klik kat sini sesapa nak bagi pendapat template mana yang ok untuk mama....

Blog Luahan Mama Aqilah




5 comments:

kirana said...

saya ni suka salah baca tajuk :)
sy igt blog "laman" tu blog pokok2 hihiih
rupanya laman blog :P

shiemz said...

ghajin benor hang kan..hehehe..aku yg ade 1 blog nie pun jenuh nak mengupdate...whatever, kalu dahjd salah satu hobi xley bat ape la kan... whatever, aku vote 4 green kaler... heheheh

zh-ena said...

rajinnya mama..ajar la ena mcm maner nak ada 2 coloum tepi n kanan..taktau la

diniedinar said...

rajinnya puteri..!!

apapun, teruskan berkarya.nanti kita jenguk blog baru tu eh..

Fadh said...

ko mmg tamak...amiklaa semua blog yang ada ko punyer belaka he he he tapi larat ke ko nak update semua blog yang ko create? bg aku laa kan klau ada 2-3 blog nie mcm ada isteri 2-3 org...sbb tue aku ada 1 blog dan i isteri jer walau dlm hati ada keinginan untuk lebih ha ha ha