Sunday, March 01, 2009

~ Thanks So Much...Papa...~

Jumaat lepas....mama risau naperla papa balik lewat...selalu kul 5.45 tuh paling lewat dah sampai umah...maklumla papakan gi n balik keje naik motor...hish...selalu hari-hari doa...papa selamat pergi n selamat balik ke rumah setiap hari...kul 6.15 pun lum sampai...mama dah nak call dah....tetiba dengar motor papa sampai kat bawah...naik-naik depan pintu umah jinjit beg Kings....dan papa beli ni....untuk mama....alahai...tak sangka tul... buat sesusah jekla.... Aqilah la paling hapy nampak kotak kek....


Aqilah kena kawal bebetul...dia nak kidnap buah cery merah tuh...tengok jari dia kat tepi meja tuh...standby nak kidnap...


Kek ni memang sedap ya amat....


Lum apa-apa Aqilah yang tiup lilin....dah pandai tiup lilin sayang mama ni...last year besday dia...dia lum pandai tiup lilin..kali ni dah pandai dah kan...lilin tuh...we all pasang apinya 4 kali atas permintaan si kenit nih...dia nak tiup lilin tu banyak-banyak kali..boleh gitu? jenuhhhh....


Lawa lak buat gambar blur-blur gini kan...ngeh-ngeh-ngeh...
Apapun..thanks so much papa...besday kali ni...mama dapat memacam benda yang tak disangka...dan mengembirakan mama...terima kasih papa....
Cuma mama lak terkilan...coz besday papa 2 minggu lepas...mama cuma belanja papa kat Secret Receipi je....papa kata...tak per....alahai....rasa bersalah lak....camner eh...????

16 comments:

My Blog said...

akhirnya ya.. dpt kek... itu lah ko hubby buat kezutan.. yg hang plak.. merancang-rancang sambut birtday hubby hang.. takpe tahun depan plan buat kezutan untuk hubby plak ekkk... ngeh...ngeh....ngeh..

~aSHa~ said...

hepi besday

Kamsiah said...

hope tak terlewat lagi...hepi belated besday....semoga hidup sentiasa diberkati...

shiemz said...

wah..bets kan dpt mcm2.. betuah la hang dpt somi mcm gitu.. cium dr hujung kaki sampai hujung ghambut la jawabnyer. hahah... Watever, weh... hepi belated behday!!! Muahh

auni firdina said...

wahh..sodappnye kek..nyumm..nyummy..kak..hepi belated birthday yer..;P

edrina said...

alahai sweetnya..kak puteri bagiklah surprise present utk hubby akak pulak :-).. lelaki ni mmg semua tak per tapi kalau dapat mesti dia pun terharu & suka tu :-)

kirana said...

habis ke mkn 3 org jer tu...
sedapnya .lama tak mkn kek!

dakgilachoc a.k.a nani said...

alahai romantiknya....bertuah mama dan aqilah...hehe...sedap kek tu..ada lagi tak? nak sket....eheheheh...

mama_Lieya said...

jom gi blog mama..
komen aper yg patut...
www.dalia2cute.blogspot.com


sodap kek..

bOnda said...

kek KING's memang dappppp =)

bOnda said...

Owh mama aQilah, lupa nak wish hepi belated befday! =)

eryn@mama tisya said...

happy belated busday...

ez said...

akak..eppy belated besday..kita dlm bln yg sama..ehehhe

ibuqaisara said...

salam....thanks sudi jenguk blog kiter....:)

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. pe kata wikend nnti buat ler masak special ngan beli kek lagi.. celebrate sekali lagi.. tapi kali ni utk hubby ko skali ler..

gee ryder said...

hepi bday kak..
cpt² bg aqilah adik yer hehe