Friday, April 17, 2009

~ Minta Tolong Semua...Kenapa Dengan Blog Mama Nihh...?? ~

Alahai...mama dah susah hati ni...mama tak tahu kenapa dengan blog mama nih...kenapa jadi macam ni....mama tak pastilah u all semua pun mesti mengalami perkara yang sama bila view blog mama kan... mama pun tak tahu apa puncanya...mula-mula view....ok je....



Dalam beberapa saat...kat bawah sebelah kiri tu..yang mama tandakan bulat merah tuh...bertukar jadi `Downloading Data http://0.0.0.0/ apa benda kah itu...aduhai...susah hati mama ni... kenapalah saat-saat macam ni dia bermasalah pulak....ada sesapa leh tolong mama tak...tolong beritahu mama..kenapa...dan mengapa jadi cam tuh...dan dalam beberapa saat Downloading Data tuh....tetiba blog akan jadi blank putih cam ni....???


Hish...haru tul....masalah besar nih...memang masalah besar....plz u all sesapa leh tolong selesaikan masalah mama nih...? plz....

Dan mama harap...u all beri feed back ye...samaada...u all yang view blog mama ada masalah yang sama dengan mama tak? U all boleh view atau tak boleh view blog Mama...plz...bagi feed back kat mama ye..


17 comments:

Aleeya said...

lek la kak, bley je view hu hu...

ibu_arifa said...

saya pun dok mengalami nasib yg sama la kak..tak tau nape?

@_da said...

kak... Okay je blog akak.. takde masalah bila sy view...

zino said...

berlaku juga dengan blog zino... pakar IT sila jawab cepat hehe

~fara~ said...

boleh jer view kak...

ppb_ppkp said...

mama...imah pon alami masalah yg sama..nape ek...
p/s..mama..macam mana ek nak printscreen pin kat destop kita ek?? imah xgheti la...ajar leh

joegrimjow said...

klu jadi anak akak best ni

cintaKusayangMu said...

kak...ok je..xde prob pn...

.: Leen-Wawie :. said...

ok jer kiter leh view...
hmm, nape ek..

salam perkenalan jugak...

☆ lieya latif ☆ said...

lieya boleh view blog akak....tak de masalah ape2 pun, takut tak kene ngan sistem pc akak ajek...pc org lain okey....akak jgn risau, blog akak yg cantik ni boleh diview cam biase......

IeDa said...

ieda punya blog jadi cam akak jg la..tensen..tensen..tp ieda buka yg akak leh lak view.

Diarihatiku1976 said...

aku pun ok je.. boleh view mcm biasa blog ko.. takdeplak putih blank tu...

kakLuna said...

ok je?

zh-ena said...

blh jea ena view bloh mama..

bOnda said...

Ok je sis..kadang blOgger ni ada masanye dia 'mengOng'/hang kejap kan? =p

syahadah said...

saya pun alami nasib yg sama....byk saya buang ..takut ada ennty tak boleh downlood..tolonglllaaa sayaaa

CuTeMiUt78 said...

eemm... aku pun mengalami nasib yg sama cam ko.. sesetengah blog yg aku masuk mesti kena camtu.. tgh2 sedap nak baca.. tetiba blank.. mungkin ada some widget yg tak sesuai kot..