Friday, April 17, 2009

~ Set Perabot Rumah Aqilah ~



Ni..budak montok....huhuhu...makan kurang...nyusu kuat...hiks..

Orang kata...memang berbaloi papa belikan Aqilah set perabot rumah ni.. memang dia leka...yang kelakar rumah tuh..dia panggil `Rumah Kakak Barbie'...tak tahulah idea dari mana....maybe sebab terlalu banyak tengok cerita `Barbie' kot... memang leka dia atur barang-barang rumah tuh...`kuci - kerusi' `eja - meja' ` Atil - Katil' yang lelain tuh...dia kurang tahu...hik-hik-hik...


19 comments:

atty's said...

mesti aqilah sonok...meh sini main ngn untie ye.

LoVEaQshA said...

Wah bestnyer tgk aqilah main rumah barbie tue..
rs cam teringin gak nk join aqilah..

babyluv_ayang said...

seronotnyer dah bagi aqilah main benda2 kecik ni...fara riso lagi cos kyra suka masukkan dalam mulut...dia bukan nyer nak telan ker aper...tapi dia still suka letak dalam mulut...geram ajer....

DYLA said...

alahai, shomel la ...

kakak aqilah, leh tak inas nak join main? (inas)

SyaNa said...

auntie pinjam bleh??
dulu kecik2 tak dpt main ni..da besar best plak tgk budak2 main..hiks

Siti @ nurie said...

bestnyer...itulah kalau ada anak pompuankan....sumer nak beli...kkkdg ada bnda tu, bukan anak yg nak, tapi mamanyer yg nak belikan...he he he

Siti @ nurie said...

bestnyer...itulah kalau ada anak pompuankan....sumer nak beli...kkkdg ada bnda tu, bukan anak yg nak, tapi mamanyer yg nak belikan...he he he

Jiey^Mien said...

Hamboii aqilah ni.. kecik2 dah ade rumah.. auntie nak tumpang tido bleh?

mama tisya said...

ingtkn mama aqilah bli perabut br...ehhehehe...hah suka la aqilah ye ada perabot umh tu...tisya main kt umh nenek die yg maksu punye je...hehehe

gee ryder said...

ni yg best dpt anak pompuan ni..leh beli umah siap hehe..
kak, aqilah mmg tembam la skg

Fadh said...

ha ha ha dengki aku sbb aku xde anak dara lagi he he he

hatiberbunga said...

wah.. bestnya Qilah ada rumah menan baru!! siap ngan perabot tu!!
auntie pinjam, bleh? hehe..

D a Y a (^_^) said...

besh nye dia main.... =)

mazzura said...

bestnye cam dalam alam fantasi plak..teringin nak main dah besar2 cam ni..hahah

ratna said...

tak per kalau anak tak nak mkn tp dia nak minum susu. susu tu jgn bentikan..

Qasehku said...

Cntiknya rmh baru Aqilah tue..leh Qaseh tumpang main sma..

neezareef said...

pndai aqilah susun perabot

x yah pggl eriq leong kang

bOnda said...

baiknye kalO gegirl main..kalO herO saya, pagi beli kereta, petang dah kena 'On tOw' dah..tayar ntah ke mana, bateri ntah ke mana.. =p

Anonymous said...

порно геев фото просмотр
эротика зимой
порно клитор
виктория трахается
смартфон порно
эш трахает
porno tut ru
форум где скачать порнуху
свингерские порно фото
секс игры описание