Thursday, May 07, 2009

~ Yang Mana Satu Pilihan Kalbu ~

Ni semua gambar dari megazine Ruang Dapur dan Makan yang mama beli dulu..
Jom kita jamu mata....yang mana satu pilihan kalbu.... u all rasa.. yang mana satu yang mama berkenan...huhuhu....


Mama memang suka kaler putih...or krim....






Kemasnya dapur....dapur luas leh la...kan..dapur mama cinonit je..


Tiles colourful tu cantik gak kan....


Eh...hitam putih pun lawa aar...


Cantikla tiles kecik2 kat dapur tuh...kenan lak mama..mesti mahal kan...



Dark Coklat ni pun mama berkenan gak.... tak nampak kotor kat dapur kan...




Pemegang besar2 cam ni cam nampak semak sikit kan...



Tuh je....sekian dulu...tima kasih....huuhuhu...
Nanti mama upload gambar lagi... nak tengok lagi tak...????


21 comments:

mama tisya said...

cantik2 belaka...hah akk tklama lg umh dh nk siap sure kichen cabonet pn lawo..bestnye

DYLA said...

smua cantek. dyla suka gmbr no. 2

atie said...

Cantik2 laaa...tapi kaktie minat yang firts tu...simple je.

ppb_ppkp said...

cantik2 kan..suit pon mesti cantik..huwaa...teringinnya..

bOnda said...

mama, saya baru jek lepas oder nak buat KC kaler exactly sama macam gamba yang last skali tu..krim. paling murah bleh dapat (KC sempOi je utk dapOr cinOnet saya) adalah RM3500! tapi tu rege kat KL. kat nilai ni rata2 dalam 4K utk pesen yg sama..huhuhu..

neezareef said...

wah..mama nk pilih KC ya...

Intanaziela said...

akak..semua cantik...sure tak sabar nak menghias rumah kan kak... :P

p-na mama oja said...

sumer cun melecun..huhuh!!
bila la nk ada umah sendiri nie..huhuh!!

YusVogue said...

beb.. kalau nak kitchen yang 'custome'made gitu.. with reasonable price.. but of coz with quality, please let me know..

i know someone yang bole buat anything you like tu.. hehe.. cakap je.. price bole nego..

email me k.. yusvoguecollections@yahoo.com for details. TQ

ummi afifah said...

sy pun suka berangan tgk gambar decoration rumah ni... hilang stress

ez said...

kak..
sume cntik belaka..ehheh

Mr PenyuBiru said...

cantik mmg cantik, tapi ongkosnye pun kena cantik jugak.hehe..

aNnA_jaN said...

akk tiles yg kecik2 tu ada yg mahal ad yg murah...sy pon insyaAllah nk boh mcm tu gak...tapi amik yg murah jerk sekeping dlm RM3.++ kalau yg lagik cantik dlm RM3+.++..huhuhu..kena la byk pulus...hehehehe...

AyunasiA said...

tiles kecik tu jenis glass, saya beli rm18 je utk 1sqf. takat tempat dapo tu pakai 9-15 keping jek.

M@L@ said...

semua cantek...tp dapo umah kiter tak cantek..kecik cenonit jer huhhhuhuhu...

zh-ena said...

semua nyer cantik2 belaka..

Ummi Salsabila said...

cantik2la kak...bestnye dpt decorate umah sndiri.bilala ummi nak ade rezki beli umah sndiri.:)

diniedinar said...

kalau tengok mmg rambang mata. suma cantik.kak dinie dulu pun pening nk pilih yg mana berkenan

Siti @ nurie said...

siti suka picture no 2 tu...teringin ssgt...

amy said...

best kan jamu mata nengok kitchen ni... terasa macam kat umah sendiri jer...

CuTeMiUt78 said...

semuanya cantik2 aarrr.. umah cam ko blh la kan klu nak buat kitchen kabinet camtu.. sseeessuuaaiii tau..