Thursday, May 21, 2009

~ Rak Botol Susu ~

Sebenarnya mama dah lama sangat nak cari benda ni....



Aqilah dah dua tahun baru berjumpa...(nampak sangat ketidakprihatinan mama terserlah...huhuhu) betul la...tak pernah nampak... mama pernah tengok kat website memacam rupa rak botol susu ni... baru terjumpa last week...terus mama beli... yerla dah lama sangat ngidam kan rak ni...huhuhu... senang... lepas cuci...terus hang kat rak... kering...terus masuk bekas botol dan bekas puting... so tak de la lembap2 tu terus simpan kan...syoook... nak cuci botol susu pun semangatla 3-4 hari ni....wekekkeek.... pas sebulan...confirm malas pulak... jap kang... paaa... bila nak cuci botol susu Aqilah dah bersusun tuh...??? huhuhu...

18 comments:

kirana said...

hiks ada jual kat jusco kan..saya ada tgk aritu..tp saya dah dpt hadiah ni so tak beli lah :)

Mr PenyuBiru said...

hehe...

bende ni mmg bagus dan useful. tapi kalu botol panjang tak muat aa.

HappyIrfa said...

mcm benda comel utk yg ada anak kecik.x sabar pulak nak dapat baby.hehe

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kak saya dulu ad abeli camnie ..lama2 tak guna .. guna bekas bertutup .. taruk sterilizer .. pastu toskan air .. senang ..he..he..

.:Iz-aNn (",):. said...

kat manjaku ngan billion banayk dijual...rm12.90 jek...

yatie chomeyl said...

tomeynyer rak nig...patutla semangat nak mencuci hik3x

neezareef said...

klu byk btl mmg senang
tp tu arr..nnti jd mls nk basuh..
hehehe

puterikurekure said...

brape rm benda ni?

Mama-Danish & Sarah said...

masa baru-baru beli dulu, ain excited jugak guna. tapi bila dah lama pakai ni, dah macam tak berapa nak guna pulak.

Jaja said...

kak put, qistina ada tapi tak pakai pun..huhu..masa tu beli $2 je. tesco buat clearance.
saya prefer munchkin bottle drying rack..tapi harga $39..sampai sudah tak beli..kena masuk dlm list baby akan datang hahahah

Hot Mummy said...

Ina pun ade rak botol ni tp bole letak 4 botol jer. ni anak dh 2, kene bli mcm mama aqilah punye lah, besar skit.

yantz-yeem said...

la...akak baru jumpe ke? akak kan pengunjung setia butik manjaku? kat sana berlmabk jual rak nie tau...ekekekek...

shiemz said...

mcm hadzeq punya, tapi hadzeqnyer colour biru.. heheh

Mama_Aqish said...

kat ner beli???nak gak la...dari ari tu carik tak jumpa...botol sama dgn balqis...

Mama Qaseh said...

Ermmm seng jga kan da rak btol tue..nti sya nk bli jga laa tuk Qaseh..thanks 4 d gud idea..

Afne said...

afne pn sampai ke sdh blm beli benda ni. memnadangkan skrg hana sdh giat menyusu botol mmg kena beli gamaknya. bila nk gi jusco ni...

ratna said...

hik hik..sama mccm izzah & laila punya..

~mamazahra~ said...

ada jual kt ne eyh?
mamazahra pun da lama carik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...