Monday, May 25, 2009

~ TODDLER SUPER MODEL CONTEST ~

~ STICKY MODE ( ENTRY BARU DI BAWAH ENTRY INI ) ~

Sebenarnya entry ni dah seminggu lebih mama draf…tapi tak publish-publish lagi… tengah fikir…nak join ke tak…nak join ke tak… last-last mama decide ala untuk suka-suka apalah salahnya kan…suka-suka sambil mengeratkan silaturrahim antara blogger-blogger…so mama pun decide untuk join pertandingan ini. Act dulu Aqilah pernah juga join Contest dekat Forum Wanitamelayu.com dan cuma berjaya di tempat ketiga sahaja. Tapi just untuk seronok-seronok...tak sangka gak leh menang tempat ketiga tuh...dan mama cuba join contest Blog Mama Aqish ni pulak, mana tahu nasib menyebelahi Aqilah untuk kali ni...kan...

Contest ni bermula dari 5 Mei - 28 Mei 2009 dan
Mulai 25 Mei - 28 Mei 2009 akan bermula Voting kat Blog Mama Aqish
Jangan ketinggalan untuk blogger-blogger Vote Aqilah Najla ye...

Syarat pertandingan ialah harus menjawab dua soalan wajib dan soalannya adalah seperti berikut:-

Kenapa saya suka baca Blog Mama Aqish?
Secara ikhlasnya mama berkenan sangat dengan nama Aqish tuh…huhuuh…dan kebetulan Blog ni kepunyaan mama Aqish…sedikit sebanyak menyumbang minat mama bila setiap kali bukak blog untuk klik untuk membaca Blog Mama Aqish nih.. Mama pun tahu Blog Mama Aqish selalu menganjurkan berbagai contest…tapi sebelum ni…mama dan Aqilah tak berkelayakan…orang kata tak cukup syarat untuk join…so kali ni…mama rasa…syarat tu kira cukuplah kot.. walaupun Aqilah baru saja menginjak ke 2 tahun… Tapi mama Aqish kata..dah boleh dah…so mama cubalah jugak kan…






Nama : Aqilah Najla Binti Baharon Iskandar
Nama Panggilan : Aqilah Atau Najla
Tarikh Lahir : 11 Mei 2007
Umur : 2 Tahun

Kenapa anak saya mesti dipilih sebagai pemenang?
Walaupun susah nak jawabkan soalan ni…tapi mama cuba untuk menjawabnya jugak…mama rasa Aqilah Najla mesti dipilih sebagai pemenang kerana pada mama Aqilah Najla cukup fotogenik…(hahaha perasan gilos mama) becoz… ramai yang mengatakan Aqilah Najla patut cuba memana contest…sebab Aqilah Najla sangat comel dan bijak berposing…tapi memang betul..kadang-kadang apa yang kita tak jangkakan...dia mampu melakukan...itulah budak-budak...orang kata...otak dan pemikirannya masih fresh...



Ok...harapan mama semoga blogger-blogger kesayangan mama akan vote budak yang seperti gambar di atas... Terima kasih.

18 comments:

neezareef said...

good luck aqilah

sujaihah said...

aqilah ..go go cayyukk..heheheh

ummuabdullahsyaakir said...

Salam,comelnya Aqilah,moga berjaya yea:)

DYLA said...

aqilah mmg fotogenik!

puterikurekure said...

memang aqilah fotogenik pon!
:)

Mr PenyuBiru said...

anak kamu sungguh fotogenik,ade harapan menang. comel!

mummy_ayu said...

good luck aqilah! comel sesangat!!suke tengok dia, bukan main lagie posing...

Insaflah said...

Fotogenik dan manja. Ada harapan.

Mama Shinta Musraika said...

Salam..

gud luck.. she so cute!

shakeymirza said...

cute nye bila dia ade kepak2..heheh

sy follow blog awk
tq

azzamoro said...

good luck aqilah..cutenyerrrrr

zh-ena said...

pasti ena akan vote utk aqilah comey nie

mama uzma said...

salam kenal....
sweet sgt aqilah...

gud luck ye...

-:- Zafran BabyAndKidsCollections Enterprise -:- said...

Gud luck and all the best yeaaa.. :-)

kasutsaiz4 said...

Chaiyok.. chaiyok aQilah,

dulu datang blog nih masa aQilah blum lahir lagi.. sekarang dah besar rupanya...!!hehe..

gee ryder said...

ok saya dah vote
all the best ok...aqilah mmg comel :)

Azure said...

comelnya aqilah

salam kenal yea

Hot Mummy said...

aqilah mmg comel....